Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYBAVENÍ ZÁKLADNY

14. 4. 2013

Stanová základna je vybavena stany s podsadami, ve kterých jsou zabudovány válendy s molitanovými matracemi a nočními stolky. Součástí vybavení stanu je i kapsář a deka včetně povlečení na válendu.

K posezení, zvláště za nepříznivého počasí, a zároveň jako jídelna, slouží stan tzv. stříbrňák pro 50 táborníků. kuchyn.jpg

Letní kuchyně, kterou po ukončení tábora bouráme, je vybavena vším potřebným k přípravě stravy pro 50 - 60 strávníků. Ke kuchyni je přivedena pitná voda.

 

dscn1674.jpgNa potoce, který teče v bezprostřední blízkosti tábora, je vybudována vodní nádrž. Slouží jak pro základní hygienickou očistu, tak za teplého letního počasí i k osvěžení. Zvláštností tábora je přírodní sauna a minikoupelna s teplou vodou (lázeňská kamna). umyvarka-2.jpg

umyvarka-1.jpg

 

 

 K vybavení tábora patří samozřejmě i polní latríny, táborový kruh, nářaďovna, informační tabule a další drobné táborové stavby.

p8100111.jpg

Součástí základny je rovněž "Hanácká Bóda", dřevěná stavba, která slouží jako sklad materiálu a k běžnému provozu tábora je využívána pouze ve výjimečných případech.

imga2540.jpg