Jdi na obsah Jdi na menu

Snový únosce

27. 3. 2013

Probudí mě ostrá bolest hlavy. Otevřu oči a černo. Nic nevidím jako bych měl šátek přes oči. Chci pohnout rukama, abych se protáhl, ale nejde to.

Zkusím to znovu přesto se nic neděje. Uslyším kroky blížící se ke mě. Začínám panikařit. Nemohu se pohnout a nic nevidím to je podle mě dost prekérní situace. "Ale ale, koťátko se nám vzbudilo?" Řekne úlisný hlas. Oklepu se pod jeho tónem. 
"Kde to jsem?" Zařvu v domění, že mě někdo uslyší a pomůže, ale naděje si nedělám.
"To by jsme chtěli vědět co?" Mluví se mnou jako s dítětem. Chci vstát, ale nepodaří se mi to. Ucítím silný tah na rukou i nohou a uvědomím si, že jsem připoután.
"Pusťte mě." Zavrčím a jen doufám, že z hlasu nejde vidět jak moc se bojím.
"To myslím nepůjde." Uslyším v jeho hlase pobavení. "Proč?" Vyštěknu naštvaně. "No, protože jsi přivázaný, toho sis ještě nevšimnul?" Zasměje se.
"Tak mě rozvažte." Navrhnu s nadějí v hlase. "To jaksi nejde, nemám klíče někde jsem je samým nedopatřením upustil." Kdybych nebyl přivázaný, vrhnu se na něj. 
Ucítím mírný tlak na poklopci a zděsím se když ucítím jeho ruku pod tričkem. "Co to děláte?! Nechte toho!" Křičím jak smyslů zbavený. On se jen uchichtne a začne se mi dobývat do kalhot. Už se nadechuji pro další křik, ale asi poznal co mám v plánu, protože jsem ucítil jeho jazyk až někde v krku. Byl jsem si stoprocentně jistý, že mám kalhoty stále na sobě, ale ten 'úchylný neznámý' mě přesvědčil o opaku když jsem ucítil jednu ruku na mém penisu. Druhá mi mezitím bloudila po těle a pohrávala si s bradavkami. Chtěl jsem znovu něco namítnout, ale stále jsme byly spojeni v polibku. Odtáhl se a já začal rychle dýchat, abych nabral dech. Mezitím se přesunul ústy k mým bradavkám. Lehce za ně zatahal, polaskal je, špičkou jazyka obtáhl kolečko a nakonec začal sát. 
Nemohl jsem se toho pocitu nabažit. Bylo to tak příjemné a destruktivní, že jsem i přes zdarný nesouhlas hlavy začal vzdychat a tak odpovídat na jeho pohyby. Velmi uvolněný stav mi domluvil s tělem, aby se na tuhle chvíli proměnil v rosol a když mě znovu začal líbat, úplně jsem mu propadl. Nechtěl jsem, nevěděl jsem jak jsem se sem dostal či jak se dostanu pryč, ale teď mi hlavu plnily jen myšlenky na pravé probíhající orgasmus. Rukou mi třel už naběhlou chloubu, lehce přejížděl polštářkem prstu po žaludu, ale nepolevoval s tempem. Během chvíle se mu po ruce roztékalo moje horké sperma. Oblízl si prsty, aspoň tak soudím dle táhleho zvuku a mlasknutí. Strčí mi se slovy "slízej to" tu stejnou ruku do pusy. Poslechnu ho a poslušně všechno spolykám i když mi to dělá problémy, nevím co by se stalo kdybych neposlechl. 
Až je to ve mě, odtáhne ruku a podebere mi nohy. Kdy mi je proboha stihl odvázat! Netuším co chce udělat, ale jak Ucítím tlak na zadečku, okamžitě mi to dojde. Snažím se od něj odtáhnout, ale marně, drží mě pevně a sevření ne a ne pustit. 
Vnikne do mě jedním prstem, asi si mě chce připravit. 
'Doháje nad čím to přemýšlím!' Křičím na sebe v duchu. 
 Po nějaké chvíli přidá druhý a následně třetí prst.
Začne mi roztahovat vnitřek, aby měl dost místa na vpád do mého těla, pokouším se zadržet steny, ale čím dýl prsty uvnitř tím se cítím více roztoužený a převálcovaný ohňostrojem, který mi vybuchl v hlavě.
Najednou ucítím v zadečku takovou bolest až si málem vykřičím hlasivky. Tohle už nejsou prsty, ale jeho penis! Je obrovský a díky jeho mohutnosti mi zaplňuje celé útroby.
Pokouším se znovu dostat z jeho dosahu, ale ubíjející bolest mi nedává možnost pohnout. Začal se ve mě pohybovat a bolest se pomalu stupňovala nahoru s každým přibývajícím přířazem.
Už nemůžu křičet, nemám co, jen mám bezvládně otevřenou pusu, do které mi stékají slzy, které tečou proudem. Mezitím co přiráží se začal věnovat mému krku, který začal nemilosrdně sát a kousat. Jednou rukou si mezitím pohrával s bradavkami zatímco druhou mi stále přejížděl po stopořeném údu. Bolest za chvíli vystřídá rozkoš, která se mi rozlije po celém těle. Tře mi penis stejným tempem jako přiráží a nakonec do mě vyvrcholí a já mu už podruhé za sebou postříkám ruku. Je to jako by mě něco zevnitř zaplnilo, ale pocit zmizí ve chvíli kdy ze mě vyleze a povalí se na postel vedle mě. 
Po chvíli se začne zvedat. Znovu se prohne postel jak se na ni znova posadil. "Zase se uvidíme..." Vyřkne nedokončenou větu.
Ucítím nějakou látku na ústech a nosu pak stačím vnímám jen nepropustné černo...
 
Otevřu oči. Ležím doma v posteli. Vše je na svém místě, ale jak jsem se sem dostal já? Kdybych necítil silnou bolest v zadečku a kousance táhnoucí se od uší k ramenům, myslel bych, že se mi to celé zdálo...
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

medamira58- Nikss - jujky

28. 12. 2015 17:19

Chudacek snad bude to mít pokračování :D