Jdi na obsah Jdi na menu

Venkovský fest BUDĚTICE

17. 7. 2016

Je tady co tu ještě nebylo!!! 1. nefalšovaný Budětický festival!!!

30.července 2016 jsme si pro Vás připravili bohatý program, ve kterém si přijde na své opravdu snad skoro každý.

V 10.00 hod proběhne oficiální zahájení, začne hrát dechovka Domažličanka a spustíme zemědělskou výstavu. Tady budete moci shlédnout hlavně odborné prodejce hospodářských krmiv a rovněž zemědělskou techniku jak historickou, tak současnou...

V 11.00 hod se budete moct zúčastnit odborných přednášek opět na zemědělské téma. Tyto budou probíhat v restauraci Veborka (vedle prodejny COOP na návsi).

Ve 14.30 shlédnete úžasnou show TIMBERSPORTU. Uvidíte ukázky a soutěže v řezání a sekání dřeva, z rukou mistra světa, p. Komárka

V 15.30 už na Vás bude čekat kapela FIVE RIVERS blues band z Plzně.

17.30 je čas pro spanilou jízdu Trucků, které se předvedou v rámci své celodenní Truckshow.

19.00 hodina patří milovníkům country hudby. Na návsi v restauraci Veborka si můžete zajít poslechnout a zatancovat si s plzeňskou country kapelou MHS.

21.00 hodina, již konečně, patří prozměnu všem bigbeatovým fandům. Kapela BRUTUS rock bude vyhrávat až do ranních hodin.

Celý den si bude v rámci TRUCK show možno prohlénout spousty nablýzkaných kamionů různých značek. Stejně tak se můžete pokochat současnou i historickou zemědělskou technikou. A protože jsem na vesnickém festivalu, nebudou chybět i retro vozidla z dob minulých.

Bude probíhat speciální soutěž v sosání a samozřejmě je pro Vás připraveno kvalitní občerstvení. Na rožni se bude točit prasátko, v grilu naleznete tradiční klobásky, a ostatní věci jako pivo, limo, či něco ostřejšího, snad nemá cenu ani zmiňovat....

Tak doufáme, že se nám podařilo Vás tímto programem přesvědčit, a že se tady společně uvidíme. Ať už třeba u kamionu, na parketě, nebo možná u baru. :-)

Pro ty nejmenší návštěvníky je připraven dětský koutek a samozřejmě mnoho zajímavých dětských pochutin.

Po předchozí dohodě Vás můžeme ubytovat ve stanovém městečku v přímém sousedství festivalu!

Akci pořádá SDH Budětice (ve spolupráci se členy SDH Vlkonice) a firma Vebor.

Oficiální plakát akce ke stažení zde:

v-fest-fin.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář