Jdi na obsah Jdi na menu
 


Orgasmus snadno a rychle: 4 nejlepší sexuální polohy!

9. 4. 2013

 

Láska a vztahy

Orgasmus snadno a rychle: 4 nejlepší sexuální polohy!

Nestyďte se a zajistěte si cestu na vrchol.

Nestyďte se a zajistěte si cestu na vrchol.
Foto: Profimedia.cz

Fotogalerie

1 fotografie

Tajemství orgasmu? Objevte ho!
9. listopadu 2012 | 16:00
 
Sdílej na facebooku

Pro muže je to snadné. Sex se pro ně rovná jistotě orgasmu. U nás je to ale podstatně složitější! Studie ukazují, že jen asi 30 % žen dosahuje orgasmu při klasické souloži. Existuje ale jednoduchá pomoc!

reklama
 

 

 

Nemějte strach, i pro těch zbylých 70 % žen existují efektivní způsoby, které mohou výrazně zvýšit šance. Zjišťovaly jsme, které sexuální pozice vám nejlépe a nejrychleji pomohou při cestě na vrchol rozkoše.

Sexuoložka Allison Anglie říká, že základem úspěchu je dobře znát sama sebe a nebát se svého těla. Jako první krok k úspěchu radí, pohrát si sama se sebou, abyste zjistila, které body na vašem těle nejlépe reagují na erotické dráždění. Pak teprve začněte experimentovat s partnerem. Vyzkoušejte 4 osvědčené pozice a zažijte tu pravou extázi!

Hlavní pravidlo zní: buďte nahoře! Tak máte mnohem více šancí dosáhnout orgasmu. Lépe si tak sama regulujete intenzitu dráždění i úhel a hloubku pronikání. Snadněji sladíte své pohyby s tělem partnera.



1. Houpací kůň
Sedíte obkročmo na svém partnerovi a pevně ho svíráte stehny. On je mírně v záklonu, nohy má zkřížené. Vyzkoušejte tuto pozici na židli (jen na tak vysoké, aby se vaše nohy dotýkaly země, lépe se vám bude odrážet nahoru a dolů).

2. Košík
Jste nahoře, sedíte obkročmo tzv. na bobku a opíráte se o svého partnera. Ten vám tak během solouže může snadno ústy dráždit bradavky.

3. Had
Mnohé ženy považují tuto pozici za nejjednodušší cestu k orgasmu. Je zajímavá i pro muže, protože vás cítí mnohem intenzivněji a pevněji. Ležíte na partnerovi a objímáte ho kolem krku, nohy máte oba natažené.

4. Nůžky
Váš parner leží na zádech s nataženýma nohama, vy sedíte obkročmo na něm tváří v tvář a lehce prohnutá do oblouku. Tak mu totiž umožníte hrát si s vaším klitorisem.

Vyzkoušejte: