Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘEDPOVĚĎ: V týdnu bude až 23 °C. O víkendu se ale OCHLADÍ a bude i SNĚŽIT

16. 4. 2013

Úterý


V úterý bude zpočátku dne převážně jasno. Během dne bude od západu docházet k přibývání oblačnosti s přeháňkami a ojediněle i bouřkami. Noční teploty vystoupají maximálně na 6 °C. Denní teploty budou stejně jako v pondělí mezi 16 až 20 °C.


Středa


Ve středu bude podle Meteopressu oblačno až zataženo, místy přeháňky. V noci bude až příjemných 8°C. Přes den vystoupá rtuť teploměru až k 20 °C.


Čtvrtek


Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno. Noční teploty 10 až 6 °C. Čtvrtek bude nejteplejším dnem týdne. Má být i 23 °C.

Pátek


V pátek bude oblačno až zataženo, občas déšť nebo přeháňky. Noční teploty se budou pohybovat mezi 12 a 8 °C. Denní teploty budou 8 až 12 °C, na východě ještě kolem 15 °C.


Sobota


O víkendu si hezkého počasí moc neužijeme. V sobotu bude zataženo až oblačno, občas déšť nebo přeháňky. Na vrcholcích hor bude znovu sněžit. Noční teploty klesnou k 2 °C. Denní teploty se pak budou pohybovat od 8 do 12 °C.

 

Neděle


V neděli bude oblačno, občas přeháňky, na vrcholcích hor sněhové. Noční teploty se budou pohybovat mezi 5 až 1 °C. Denní teploty od 9 do 13 °C.


Jak bude do konce dubna?


Další týden nás podle meteorologů čeká převážně velká oblačnost, občas déšť nebo přeháňky. Na vrcholcích hor přechodně sněhové. Ranní teploty budou 6 až -1 °C, denní teploty pak 9 až 15 °C.