Jdi na obsah Jdi na menu
 


kemp rozkoš

28. 4. 2013

Mapa

Ubytování

Autocamping Rozkoš nabízí ubytování v sezónním a mimo sezónním období, v ubytovacích objektech (chatkách) situovaných v bezprostřední blízkosti údolní nádrže Rozkoš a turisticky atraktivní lokality, jakým je Ratibořické údolí.

Provoz areálu je celoroční – 24 hodin denně.

Volné termíny rekreačních pobytů

Ubytování je nabízeno v chatkách s různým stupněm vybavenosti a cenové úrovně, tak aby bylo možné uspokojit různé požadavky návštěvníků v průběhu celého roku. Ve 3 4-lůžkových chatkách je k dispozici cca 450 lůžek.
V červenci a srpnu je nabízeno v týdenních turnusech se zahájením v sobotu. Po dohodě s recepcí je možné termín upravit. Přednostně jsou odbavovány pobyty na základě rezervací a objednávek. Zbylé kapacity jsou nabízeny ve volném prodeji bez rezervací.
Mimo toto období je délka pobytu libovolná, podle možností ubytovacích kapacit. rezervace pobytu není nutná, chcete-li však mít jistotu, rádi pobyt rezervujeme po telefonu na Vaše jméno.

Možnosti ubytování:

  • chaty lux
  • chaty spodní
  • chatky horní
  • mobilní buňky
  • rodinné stany OUTWELL (novinka 2012)
  • ubytovna (pro dlouhodobé ubytování mimo rekreační provoz)

.

Odkaz na ceníky naleznete i ZDE

Pro milovníky karavaningu a stanování v přírodě jsou k dispozici travnaté plochy pro cca 800 stanů, boxy s přípojkami el.energie, sociální zázemí včetně výlevek pro chemické WC apod.
Při zahájení pobytu ve vlastních stanech nebo karavanech se rezervace nevyžaduje, nástup je možný v libovolnou denní či noční dobu.

Možnosti ubytování:

O autocampingu

Recepční služba

Denní služba: 7,00 – 19,00hod.
- provádí veškeré recepční činnosti včetně vystavení řádných ubytovacích dokladů.
- přijímá platby v hotovosti a kartou za poskytnuté služby
- kontroluje vstup a vjezd do areálu
- poskytuje informace, řeší operativně stížnosti a připomínky, prodává drobné zboží
- prodává rybářské povolenky pro členy rybářských organizací a spolků
Noční služba: 19,00 – 07,00hod.
- kontrola vstupu osob a vjezdu vozidel v nočních hodinách
- ubytování osob na základě zálohového dokladu (záloha 500,–Kč). Vyúčtování zálohy provádí denní služba do 10,00 hod. v souladu s provozním řádem autocampingu na základě vystavení řádných daňových dokladů za ubytování a zapsání účastníků rekreace do knihy hostů.
- dohlíží ve spolupráci s bezpečnostní agenturou na dodržování provozního řádu autocampingu, bezpečnost a noční klid v areálu

Autocamping Rozkoš leží na rozhraní rovinaté oblasti východních Čech a kopcovité krajiny Náchodska, na severním břehu údolní nádrže Rozkoš, poblíž města Česká Skalice . (okr.Náchod).
Celý areál autocampingu je viditelný z blízké mezinárodní silnice E67, která je jednou z hlavních dopravních tepen mezi Prahou a Polskou republikou.
Využitelná plocha je 170 000m2. Zástavba je koncipována tak, aby bylo možné uspokojit různé požadavky návštěvníků v průběhu celého roku.
Vodní plocha nádrže Rozkoš je 11 000 000 m2 s hloubkou okolo 10m a nadmořskou výškou
280m n.m.

Doprava:
Do autocampingu je možná vlastním dopravním prostředkem se zajištěným parkováním u ubytovací jednotky, vlakem (železniční zastávka Česká Skalice vzdálená do 1000m) nebo autobusem (vzdálenost autobusové zastávky je asi 300m).
Příjezd do autocampingu je přes recepci se stálou službou.

První pomoc a bezpečnost areálu

V areálu je umístěna stanice první pomoci, která je provozována pouze v hlavních sezónních měsících (červenec a srpen) kvalifikovaným zdravotnickým personálem z řad členů Vodní záchranné služby ČČK. Stanice první pomoci je umístěna v budově letního kina Rozkoš a je dostupná 24 hod. denně.
VZS ČČK poskytuje rovněž dohled nad vodní hladinou přírodního koupaliště a v případě nutnosti zasahuje prostřednictvím motorových člunů v prostoru celé severní části údolní nádrže (kolize na vodní hladině, stažení vypůjčených plavidel s posádkou zpět ke břehu, tonutí apod).
Na zajištění zvýšené bezpečnosti v nočních hodinách je najímána bezpečnostní agentura která úzce spolupracuje s Městskou Policií a Policií ČR při řešení konfliktů, drobných deliktů ve snaze učinit pobyt pro řádné rekreanty co nejpříjemnější. Celý areál je dopravně značen a platí zde pravidla silničního provozu.
Celý areál je řádně pojištěn. V odůvodněných případech se budeme neprodleně podílet na vyřízení Vaší pojistné události.

Nabídka služeb

Nabídka a dostupnost služeb se co do množství a různorodosti liší podle období.
Kompletní nabídka je k dispozici pouze v červenci a srpnu v návaznosti na zájem ubytovaných rekreantů.
Sezónní nabídka
Kompletní nabídku naleznete v sekci „Další služby“.
Mimo-sezónní nabídka:
- ubytování v chatkách, karavanovém boxu či stanové ploše
- prodej dřeva, dřevěného uhlí a výměna PB lahví
- Sauna (provoz celoročně čtvrtek, pátek,sobota v 6-9 měsíci pouze pátek, nebo dle zájmu.)
- Minigolf (po dohodě)
- Půjčovna sportovních potřeb (po dohodě)
- prodej rybářských povolenek
- Informační servis, objednávky, rezervace
- využití vodní plochy k surfování

zdroj

www.atcrozkos.cz/