Milan Maxa

Prášková lakovna
Kovovýroba

Provádíme také ploty, brány a další ocelové konstrukce.

Zavolejte nám:

+420 604 259 487

O nás

Jsme specialisté na výrobu bran, ocelových konstrukcí, plotů a dalších kovových výrobků. 

Naše služby zahrnují také profesionální práškové lakování, díky kterému jsou naše produkty nejen esteticky přitažlivé, ale také odolné proti korozi a opotřebení.

0 +
Let zkušeností
0 +
Spokojených zákazníků

Služby

Představujeme kompletní řešení pro kovovýrobu a práškové lakování. Při každém projektu klademe důraz na kvalitu, detail a spokojenost zákazníka, což nám umožňuje přinášet na trh výjimečné výrobky a služby pro každého.

Prášková lakovna

Poskytujeme vysoce odolné a estetické povrchové úpravy pro širokou škálu kovových výrobků. S použitím nejmodernějších technologií zajišťujeme dlouhotrvající ochranu proti korozi, oděru a povětrnostním vlivům, s velkou škálou barev.

Kovovýroba

Nabízíme komplexní služby v oblasti kovovýroby, od návrhu přes výrobu až po instalaci. Specializujeme se na výrobu bran, ocelových konstrukcí, plotů a dalších kovových prvků na míru vašim potřebám, s důrazem na kvalitu, pevnost a estetiku.

Výhody

Proč si zvolit nás

Vždy v termínu

Ctíme domluvené termíny a služby a výrobky se snažíme odevzdat i s časovým předstihem.

Stále na příjmu

S námi nebudete mít problém, že se nám nedovoláte. Na příjmu jsme pokaždé v pracovní dobu.

Doprava k Vám

Všechny naše výrobky jsme schopni dopravit a nainstalovat na domluveném místě.

Napište nám

Máte dotaz? Rádi Vám ho zodpovíme.

Kontaktní osoba

FAQ

Často kladené otázky

Poskytujeme své služby v oboru zámečnictví od roku 2005. Těšíme se na spolupráci s Vámi.

Naše kovovýrobna je vybavena pro zpracování široké škály kovových materiálů, včetně oceli, nerezové oceli, hliníku a dalších speciálních slitin, aby vyhověla všem vašim konstrukčním a designovým potřebám.

Práškové lakování nabízí lepší odolnost proti korozi, delší životnost, vyšší odolnost proti otěru a poškrábání, a je také ekologičtější, protože nevyžaduje použití rozpouštědel a generuje méně odpadu.

Naše firma poskytuje komplexní služby zpracování kovů včetně řezání, svařování, ohýbání, frézování a práškového lakování. Nabízíme také širokou škálu povrchových úprav, včetně různých barev a textur práškového laku, pro dosažení požadované estetiky a funkčnosti.

Proces začíná konzultací, kde posoudíme vaše specifické potřeby. Po schválení návrhu a nabídky přistoupíme k výrobě. Každý projekt je řízen s důrazem na detail a kvalitu, s průběžnou komunikací se zákazníkem až po finální dodání produktu.

Výhody