Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

         TĚŠÍME SE NA VÁS



                                                        zapis.jpg

 

Vítejte na stránkách naší mateřské školy ve Stříteži. MŠ ve Stříteži má nové sídlo od 1. 9. 2010. Je jednotřídní MŠ s celodenním provozem.  Těší nás, že jste zavítali na naše stránky.

Budova je umístěna v obci, v klidném prostředí plném zeleně, odlehlá od silnice. Vyznačuje se přátelským prostředím, které na první pohled potěší a rozzáří nejen Vaše ratolesti, ale také vás rodiče samotné. Jsme si jisti, že při návštěvě na vás dopadne lehká nostalgie. Postačí k tomu jen chvíle, pár pohledů po naší školce a začnete s úsměvem na tváři vzpomínat, jaké to bylo krásné a bezstarostné docházet do školky.

 

Dnes již ale není školka pouhým hlídáním dítěte, naším cílem je hledat její maximální využití ve prospěch rozvíjení klíčových kompetencí dětí předškolního věku. Realizujeme zde společná odpoledne s rodiči a dětmi, což je součástí našeho školního vzdělávacího programu. Snažíme se poskytovat pro děti a jejich rodiče ty nejlepší služby.

Po celý rok v mateřské škole poskytujeme podmínky k uskutečnění cílů v oblasti - fyzické, psychické, sociální.  Využíváme výuku anglického jazyka.

Prohlubujeme důležité estetické cítění a snažíme se o zlepšení pohybových dovedností.

Vzdělávacím cílem a záměrem je vytvářet takové prostředí, které je vhodné pro vzájemné poznávání, které by upevňovalo smysl pro kamarádství, součinností a respektování ostatních.