Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážení,

Tyto stránky jsou určeny primárně pro projektanty a výpočtáře potrubí a potrubních a tlakových systémů. Své si zde však najdou  provozovatelé potrubních systémů a i výrobci a dodavatelé různých potrubních prvků a zařízení, montážní firmy a všichni, kdo se o uvedená témata zajímají.

Chtěli bychom také vyzvat celou odbornou veřejnost ke spolupráci. Mohou vytvořit příspěvek do kapitoly „Novinky a příspěvky“, mohou se podílet na diskusi v kapitole „Otázky a odpovědi“.

Pro krytí nákladů na tyto stránky a pro odměnu úsilí, které je spojeno s jejich tvorbou, je důležitá aspoň minimální reklama. Proto vyzýváme k účasti i zadavatele reklamy. Bohužel, získávání zadavatelů reklamy se nám zatím nedaří. Proto od Nového roku 2023 nastává určitá reorganizace našich stránek, jednotlivé díly týkajících se určitého okruhu budou stáhnutelné jako e-kniha ve formátu . pdf .    

Z těchto důvodů byly naše stránky rozděleny na části, a to na část volně přístupnou a na část placenou, zaheslovanou. Do placené části patří i tři části určené ke stažení, najdete je v hlavním obsahu našich stránek. Heslo lze tedy obdržet až po zaplacení požadované částky. Hesla se vždy jednou ročně mění. Děkujeme těm našim příznivcům, kteří se přístup na tuto placenou část již zaplatili.

Nezapomeňte také navštívit partnerské stránky RizikaaRevizeTlakZ.cz

 

Děkujeme.                                                                                                                      

                                                                                                          Autoři stránek

 

 

Spolupracující organizace a servery:

Těsnost potrubí viz http://www.techseal.cz/sluzby/#poradenstvi

 Asociace poskytovatelů technických informací

 technicka-zarizeni.cz 

 

 

 Použijte technologii Překladač