Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co je to vlastně ,,Indie Scene" ???

6. 5. 2013

 Co je to vlastně indie scene?

Indie scene je podlě mě krásný přírodní styl, ve kterém však už nehrajou pestré barvy takovou roli jako ve scene. Slečny co se inspirují tímto stylem mají obvykle dlouhé vlasy, přírodní barvy, ale to samozřejmě není zákonem-zákonem je být sama sebou! Takže když ti sednou krátké vlasy a sluší ti, nemění to nic na tom že jsi indie scene! :) 

Indie scene je taky hlavně o tom, vymýšlet a tvořit různé trička, džíny, svetříky ,,po domácku". Takže když jsi kreativní, nemusíš jít hned nakupovat nové a nové oblečení za (v dnešní době) přehnaný peníze, ale vezmeš si starý tílko a vyšiješ si na něm co chceš! :) 

Obvykle se nosí věci, které máš opravdu ráda, takže to není jenom záležitost pár měsíců nošení jednoho tílka, a hned potom co vyjde z módy ho dát úplně dozadu skříně, ale záležitost několik let nošení, a po těch několik let si ho ,,vylepšuješ" podle toho jak se ti to zrovna zlíbí ... :-)

A jak tak koukám na fotky holek tohoto stylu, nejspíše si potrpí na dlouhých zlatých přívěscích, (a mimochodem, když se podíváte babičce do starých šperků, určitě najdete něco podobného i v New Yorkeru). V dnešní době se teď móda vrací do těch dob, kdy byly naši babičky a prababičky mlády :D A to se mi opravdu líbí :) Takže-pokud přemýšlíš o tomhle stylu, jenom do toho!!! :-)

Antonia Core 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář