Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pyramida na Zahradnické

22. 6. 2013

Tentokrát jsme šli do rizika restaurace o které jsme nikdy neslyšeli. Jmenuje se to Pyramida a je to na Zahradníkově, nemají ani vlastní stranky jen profil zde: http://hotel-pyramida.hotel.cz/ Je to primárně hotel, ke kterému asi v poslední době přidali nový podnikatelský záměr - restauraci. Už když jsem si rezervovala místo mi bylo něco podezřelé. Volala jsem tam kolem jedné hodiny a když jsem řekla, že si chci rezervovat místo, tak mi řekli, ať si zavolám po druhé hodině, že teď mají meníčka. 

Vypadá to tam tedy vskutku šíleně - rozviklané židle, každý stůl jiný, chudá zahrádka, žádná výzdoba na stolech. Cítila jsem se tam opravdu hrozně. Servírka si mne všimla až po docela dlouhé době a měla na sobě hrozné oblečení (evidentně vlastní, protože druhá byla oblečená úplně jinak).

Pozitivní je, že vaří meníčka za rozumnou cenu a i jídla v něm vypadaly lákavě.

 

Žebra byly nejhorší co jsem kdy měla, byly to bez nápadu upečené žebra, ani nebyly předuzené ani v žádné marinádě. Prostě to si můžu udělat doma! A taky byly pěkně tučné. Dostali jsme k tomu jogurtový dresink - teda nechápu k čemu.

 

Hodnocení:

Vůně: 5/10 - no pečené maso voní hezky, to se musí nechat

Chuť: 1/10 - děs běs, tučné, tvrdé, jak jsem psala výše obyč. pečené maso

Vzhled: 2/10 - des běs, samotná žebra na talíři, dresink na druhém

 Obsluha: 3/10 - nic extra, déle to trvalo, celkový dojem nic moc

 

Náhledy fotografií ze složky Pyramida

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář