Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ozdravný pobyt Bystré 3.- 8.4.2016

Akce pořádaná s podporou hejtmana Královéhradeckého kraje

a města Hradce Králové.

Ozdravný pobyt v hotelu Bystré, Bystré u Poličky, se uskutečnil v termínu 3.- 8.dubna. Pobytu se celkem zúčastnilo 35 lidí, členů PK Hradec Králové, Pardubice a Olomouc, včetně partnerů. O program se starala Stáňa Pospíšilová, jako vedoucí pobytu a také  nás cvičila v bazénu, cvičení v tělocvičně probíhalo pod vedením Mgr. Dany Benešové a o logopedii se postarala Mgr. Kocábková, která však musela předčasně odjet a tak ji zastoupila Maruška Salavcová z Olomouce. Jí patří velký dík, že zaskočila a pomohla s logopedií.

Účastníci pobytu se při zahájení rozdělili do tří skupin, ve kterých pak probíhalo dopolední cvičení, cvičení v bazénu a logopedie.

dscn0719.jpg dscn0712.jpg

dscn0720.jpg dscn0726.jpg

Odpolední program byl volný. Kdo chtěl, jel s námi na výlet.

V úterý nás navštívila paní Věra Kintrová. Od rána s námi trávila čas na cvičení a logopedii a  odpoledne s námi jela do Olešnice, kde pro nás zajistila návštěvu Výrobny modrotisku a návštěvu Muzea veteránů.

dscn0733.jpg  dscn0738.jpg

Ve středu jsme se byli podívat na hradě Svojanov. Krásné počasí, milá průvodkyně. No prostě bezvadné odpoledne.

dscn0744.jpg dscn0746.jpg

A večer? Co kdo chtěl. Každý den jsme měli připravený program. Hráli jsme Bingo, jeden večer soutěžili v kvízech a zpívali, další večer hráli deskové hry, mezi tím se hrál stolní tenis, šipky, šupík, kulečník, no prostě co kdo chtěl.

Myslím si, že se pobyt podařil a snad i líbil.

A teď už nezbývá nic jiného, než začít připravovat pobyt na příští rok.

Těšíme se s vámi opět na ozdravném pobytu.

Fotky z celého pobytu najdete ZDE.

Stáňa Pospíšilová (text) a Jaruška Šlezingrová( foto)