Jdi na obsah Jdi na menu
 


Abhyanga a písková masáž

 ABHYANGA A PÍSKOVÁ MASÁŽ

Základní ajurvédská olejová masáž Abhyanga podporuje relaxaci svalové tkáně, uvolňuje ztuhlost svalů a kloubů, stimuluje krevní oběh, napomáhá odstranit poruchy spánku, napětí a úzkost, předcházet mnoha kožním problémům, posiluje nervy a imunitní systém a propůjčuje hebkost pokožce. Používá se směs za studena lisovaných olejů vyrobených z bylin, kůry stromů, semínek a ovoce různého druhu dovezených ze Srí Lanky. Léčivé látky zajišťují maximální účinnost masáže, olej obsahuje složky důležité pro prokrvení pokožky, dodává jí výživné látky, zabraňuje jejímu vysušování, zvláčňuje ji, zajišťuje její pružnost a je prevencí kožních onemocnění.

 

p2202268.jpg

Abhyanga se také využívá v kombinaci s dalšími terapiemi, které se volí individuálně, vždy podle potřeb a zdravotního stavu masírovaného.

Oblíbenou kombinací je písková masáž, kdy po aplikaci masáže Abhyanga se pomocí měšců naplněných speciálním jemným pískem a směsí koření dovezených ze Srí Lanky masírují problémová či bolestivá místa.

Masáž má vliv nejen na pokožku a svaly, ale má také velmi důležitý význam pro krevní, nervový a lymfatický systém.

Pravidelnou masáží dospějeme ke zlepšení funkcí vnitřních orgánů, k fyzické i psychické pohodě a navození vnitřní rovnováhy.

 

p2102207.jpg

 

certifikat-abhyanga.jpg

 
 

 


Portrét


Kontakt

STUDIO DVŮR - Monika Jarošová

V Dědině 75
Říčany u Brna
PSČ 664 82

+420 739 081 438

studiodvur@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 98578
Měsíc: 1090
Den: 58