Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 2. 2022

„Krása a výkon KCHCH" 2021 na Dětřichovci 12.06.2021

Informace ke Křešínskému poháru jako součásti "Krásy a výkonu KCHCH 2021" v Dětřichovci - sobota 12. června 2021:
========================================================================================
 
Vážení členové KCHCH a přátelé dostihového sportu!
 
     Vzhledem k nepřehledné "rozvolňovací - COVID situaci" nebylo do poslední chvíle jisté, zda se nám podaří letošní jubilejní X. ročník Křešínského poháru jako součásti KRÁSY A VÝKONU 2021 vůbec uspořádat. Situaci nám zkomplikovala i skutečnost, že naši dráhu na Křešíně i přes kompletní oplocení zcela zlikvidovala divoká prasata, která navíc na několika místech přerušila i přívodní elektrický kabel... Vzhledem k tomu, že při momentálním obrovském "nedostatku" volných termínů má KCHCH termín pro Křešínský pohár 2021 "chráněný" a zařazený v oficielním dostihovém kalendáři, rozhodli jsme se dostih nakonec - byť v šibeničním termínu uspořádat... Po neúspěšných jednáních s dráhami v Kolíně a Mladé Boleslavi, které nám bohužel vstříc nevyšly, nás mile překvapila nabídka spolku Sighthound Park Dětřichovec, kterou jsme se rozhodli využít a uspořádat dostih TAM. Oslovila nás i skutečnost, že vzhledem k tomu, že se závod stejně jako na Křešíně poběží na rovné trati do kopce 150 - 200 m, zůstane tak "křešínský duch" dostihu zachován... Navíc po víc než roční dostihové pauze bude ROVINA a brždění do kopce i pro ne zcela trénované "závodníky" bezpečnější...
 
     Adresa místa, kde se bude letošní Křešínský pohár konat a tábora v Dětřichovci je
Jindřichovice pod Smrkem 1977, 463 65.
GP souřadnice jsou následující: 

50°58'13.0"N 15°14'37.4"E - viz i PROPOZICE.

 

       Vzhledem k tomu, že datum konání dostihu je doslova za dveřmi a nemám za sebou početný "štáb", prosím o URYCHLENÉ NAHLÁŠENÍ zájemců na e-mail: ayortback@volny.cz a to s náležitostmi obsaženými v písemné přihlášce - viz níže:

 

- Pouze dostih  x  i KaV,

- plemeno + pohlaví,

- jméno psa a chov. stanice,

- kategorie: junior  x  klasik   x   senior,

- datum nar. + č. DL / TK,

- majitel + adresa + e-mail + telef.,

- oběd - ano  x   ne,

- ubytování (viz přiložené info)...

 

     Věřím, že se vše podaří zvládnout, že uspokojíme Váš "hlad po běhání" a těšíme se na Vás v Dětřichovci v sobotu 12. 6. 2021.

 

                                          Za VV KCHCH - S. Němcová.