Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr Xˇandy Dvořák

Jmenuji se Petr Dvořák, moje přezdívka je Xˇandy (čti kšandy) jsem členem PS PLEJÁDY Šternberk (http://psplejady.zde.cz), kde jsem dělal hlavního vedoucího skupiny, oddílového vedoucího, instruktora, hlavního vedoucího tábora, jsem členem týmu Mateřského centra ve Velké Bystřici (http://mcbublinka.estranky.cz), jsem lektorem na vzdělávacích akcích pro pracovníky s mládeží (www.cvvz.cz), externě spolupracuji při pořádání akcí organizací Hnutí Brontosaurus, sdružení Duha, skautů a pod.

Od roku 1993 pracuji při přípravě nebo organizaci akcí pro děti od 7,5 let. Po roce 2000 už i pro mládež a dospělé do 35 let.

Po narození mých dětí jsem se zapojil do činnosti Mateřského centra Bublinka, a když začal syn chodit do školky napadlo mě založit turistický kroužek pro děti od 4 do 5 let především pro jeho třídu. Spolu s paní učitelkou Jolankou Lejskovou jsme vymysleli v roce 2012 Eko-turistický klub, který dnes čítá 12 pravidelných členů a dostal název Poletušky.

V roce 2014 se Klub registrací k pionýrské skupině PLEJÁDY Šternberk stal oddílem Poletušky. 

V roce 2022 jsme oslavily 10 let působení oddílu se skoro 50 registrovanými členy a jsme součástí větší pionýrské skupiny Plejády Šternberk.

Mám akreditované školení MŠMT pro práci s dětmi, základy psychologie, lesního zákona, terapie, reiki kurzu, navštěvoval jsem výtvarnou školu. Dle potvrzení mohu pořádat zotavovací akce pro děti a mládež, tedy pořádat letní tábory.