Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výživový koučink

Pro dosažení Vašich cílů (hubnutí, nabírání svalové hmoty, zlepšení zdravotních problémů,…) je velmi důležité, aby tělo dostalo ten nejlepší základ - vyvážené jídlo s důrazem na výběr kvalitních přírodních surovin a s ohledem na Váš trénink nebo Vaše denní aktivity.

Výživový koučink Vás naučí veškeré principy, díky kterým zhubnete, naberete svalovou hmotu nebo zlepšíte si zdraví (celiakie, diabetes, dna,…) a trvale si udržíte Vaši optimální hmotnost. Kvalitní potraviny dodají Vašemu tělu potřebné živiny. Navíc se budete cítit plni energie a síly.

První fází výživového koučinku je podrobná analýza Vašich aktuálních stravovacích návyků, stanovení Vašich cílů a individuální doporučení úpravy Vašeho současného jídelníčku.

Ve druhé fází výživového koučinku společně sestavíme týdenní výživový plán na základě Vašich chuťových preferencí (budeme respektovat potraviny, které máte rádi).

Ve třetí fází výživového koučinku zajdeme spolu do Vašeho oblíbeného obchodu a naučím Vás, jak se orientovat v nepřeberném množství potravin - jak si vybrat kvalitní a přitom cenově dostupné potraviny a nenaletět na reklamní triky obchodníků.

V poslední fázi se sejdeme dvakrát v průběhu jednoho měsíce, kde budeme společně  ladit jídelníček, abychom splnili Váš cíl.

Následně zjistíte, že nedržíte dietu, jíte, co máte rádi a přesto hubnete a svoje tělo udržujete v perfektní kondici.

CENA: 1500Kč

Objednávky přijímáme na tel: 775 946 932 nebo emailem: janeci@centrum.cz