Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 9. 2013

Můžeme změnit svět. Začněme s tím teď hned!

laska2_201205222133340.jpg

26. březen 2012 v 18:59

Kdyby si každý z nás, kdo čte tento článek, procvičoval kontakt s poklady v našem nitru každý den, mohli bychom doslova změnit svět. Lidé, kteří žijí touto pravdou, mění svět. Pravdou našeho bytí je to, že jsme naplněni bezpodmínečnou láskou. Jsme plni neuvěřitelné radosti. Jsme plni nádherného míru. Jsme napojeni na nekonečnou moudrost.
To, co potřebujeme udělat, je vědět to a žít podle toho!

Během dneška se myšlenkově připravujeme na zítřek. Myšlenky, na které myslíme, slova, která vyslovujeme, víry, které přijímáme, vytváří naše zítřky. Každé ráno si stoupněte k zrcadlu a afirmujte si:
Jsem naplněn/a bezpodmínečnou láskou a dnes ji projevuji.
Jsem naplněn/a radostí a dnes ji projevuji.
Jsem naplněn/a mírem a dnes ho projevuji.
Jsem naplněn/a neomezenou moudrostí a dnes si ji procvičuji.
A toto je má pravda o mně.
Nyní máte mocný způsob, jak začít svůj den! Dokážete to!

Pamatujte, že naše duchovní spojení nepotřebuje prostředníky. Můžeme se modlit a tiše meditovat i jednoduše sami. Je důležité, abychom věděli, že my všichni máme přímé napojení ke zdroji všeho života. Když se vědomě připojujeme k tomuto zdroji, náš život rozkvétá zázračnými způsoby.
Naše duše vždy vyhledávají větší růst a integraci, příležitost k léčení a projevování toho, kdo jsme. Někdy je velmi těžké porozumět způsobům našich duší, kterými zvyšují nás růst. Naše osobnosti mají jistá očekávání a potřeby. Začneme se bát, vzdorovat a někdy se nahněváme, když naše očekávání, coby prostředek vývoje, nejsou okamžitě naplněny. Je to právě v těchto okamžicích, více než kdy jindy, kdy se musíme rychle chytit naší víry, že existuje vyšší moc, která v našich životech pracuje a která zařídí, že pokud jsme otevření a přejeme si růst a měnit se, že věci budou pracovat pro naše nejvyšší dobro.

Často naše nejbolestivější okamžiky – chvíle, kdy jsou naše osobnosti nejvíce napínány – jsou těmi momenty, které nám poskytují největší příležitost pro růst. To se pro vás stává podnětem k tomu, abyste v sobě rozvinuli více sebelásky a více sebedůvěry. Může a nemusí vás uspokojit, že mnoho dalších lidí zdánlivě prožívá neúspěchy také. Jsme nyní v bodě urychleného růstu na této planetě. Nyní, více než kdy jindy, je nejlepší čas k tomu, abychom byli co nejvíce milující a trpěliví sami se sebou. Neodporujte příležitostem k růstu. V těžkých časech je důležité procvičovat si, abychom byli vděční a abychom všemu žehnali tolik, jak jsme jen schopní.

Život je proces učení. Jsme tady, abychom se učili a rostli.


Afirmujme si: „Vytvářím nyní prostor pro všechno dobré, co na mě tento den čeká.“


Louise L. Hay

Zdroj: Svět zázraků