Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 6. 2013

Limuzína

limuzina.jpgVčera jsem si četla ve své Knize vděčnosti a všem, kteří se zúčastňujete tohoto programu bych chtěla doporučit, abyste si ji psali také. Určitě je dobré pociťovat vděčnost, uvědomovat si ji, ale napsat si to je k nezaplacení. 

Vždycky když si ve své knize čtu, cítím velké potěšení a radost, že se v mém životě dějí úžasné věci a vlastně úplně všechno je pozitivní. I když si někdy napíšu něco, co by se zdálo jako negativní událost, když si to přečtu za pár dní, je to úplně obráceně. A to ještě není nic proti tomu, že se mi vrací pocity, které jsem měla, když jsem si ty věci zapisovala a že tam najdu spoustu věcí, na které jsem zapomněla.

Například, že jsem byla 23.května na svém oblíbeném místě u řeky a že jsem zmokla, ale poslala po vodě bílé květiny za splněná přání a ona se splnila nebo, že jsem svezla paní, která šla z obchodu a mě se zdálo, že pláče, tak jsem zastavila. Měla jen nějakou alergii, ale domů to měla daleko, tak jsem ji svezla nebo, že jsem strávila 30.května krásné odpoledne z mojí klientkou Věruškou a ona mi četla a inspirovala mě tak ke koupi knížky, kterou jsem nakonec darovala...

Zkrátka je tam spousta věcí, které, když si takto připomenu mě velmi těší a uvědomuji si stále více, že naším posláním je být tady jeden pro druhého, navzájem si pomáhat a podporovat se. Můžeme začít třeba jen úsměvem, dobrým slovem, pomoci z maličkostmi a najednou zjistíme, že jsme v jednom kole a vše v našem životě je tak jak má a my jsme šťastní jenom proto, že jsme na světě a víme, že jsme důležití i pro ostatní, protože oni nám to řeknou, obejmou nás(třeba to, že se budu objímat s cizími lidmi, bylo pro mě ještě před třemi lety něco nepředstavitelného) nebo nabídnou pomoc aniž bychom si o ni říkali. Je to prostě vzájemné.

Rozdávejte radost a lásku a dostanete je zpět vrchovatě a začnou se dít zázraky, které vám ze srdce přeji

S láskou Jitka

PS: V sobotu jedeme na výlet limuzínou Rolls-Royce, což by mi taky ještě nedávno připadalo nepředstavitelné, ale cestou osudu se "obyčejný" kluk, který je majitelem takového auta stal naším kamarádem...

http://www.svatebni-rollsroyce.cz/