Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality a akce klubu

Příspěvky

Jarní soustředění U6/U8/U10 - Zbraslavice

 
4. 1. 2022 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

Začínáme pozvolna trénovat

13/5/2021 se po dlouhé odmlce znovu pomalu rozběhnout tréninky dětí všech kategorií, za dodržení jistých pravidel. Prosíme rodiče, aby dětem vždy na trénink připravili čestné prohlášení Covid-19, které naleznete v příspěvku. Dále upozorňujeme na povinnost doložit platné lékařské potvrzení pro sport rugby, všem, kterým již propadlo případně brzy propadne. 

Tréninky se budou konat každé úterý a čtvrtek od 16:30 -18:00, Veřejné sportoviště Plovárenská Havlíčkův Brod.

Na všechny se moc těšíme. Rugby zdar.

 
12. 5. 2021 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

Kemp ČSRU 2021

Přes složitou situaci v rámci sportování připravila ČSRU pro rok 2021 možnost sportovního vyžití dětí v rámci rugbyového kempu, který se bude konat tradičně ve sportovním areálu Prudká.

termín: 18. - 24.7.2021

cena:     4 500,- Kč

kategorie: U10 - U16

Přihlašování na kemp je stále otevřeno, jak pro hráče/hráčky tak i trenéry. Přihlášku naleznete v příspěvku.

Kemp navazuje na znovu obnovenou tradici těchto letních akcí propojující hráče a hráčky, trenérky a trenéry napříč ragbyovou republikou a často i mimo ní ve skvělé kamarádské atmosféře.

Tento rok bychom, pokud to alespoň trochu půjde, chtěli opět podpořit i mezinárodní charakter kempu díky účasti zahraničních profesionálních trenérů specializovaných na trénování dětí a mládeže.

Výborným zpestřením celého kempu budou i hosté z naší země, legendy našeho ragby, kdy i minulý rok každý den poctila kemp svou návštěvou některá z osobností, čehož si moc vážíme a těšíme se na další.

Každý kemp se vyznačuje svým jedním velkým sportovním tématem, kluci a holky jsou rozděleni do několika týmů napříč kategoriemi v průběhu kempu bojují o „caps" tedy reprezentační starty a body pro tým. Ani letos tomu nebude jinak, vše se bude odehrávat ve znamení Lions Tour do Jižní Afriky, protože olympiádu jsme na Prudké zdárně zorganizovali již loni v řádném termínu ☺

 
12. 5. 2021 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

TRÉNINK RUGBY PRO DOSPĚLÉ aneb "VYZKOUŠEJ SI HRU RUGBY"

RC Havlíčkův Brod zve všechny rodiče a příznivce rugby na tréninky určené široké veřejnosti z řad dospělých. Pod vedením trenérů RC Havlíčkův Brod se dozvíte něco o tomto všestranném sportu a vyzkoušíte si různé formy této hry. Trénink je určeným všem, kteří si chtějí hru vyzkoušet a užít si příjemný sportovní podvečer.

KDY:       každé úterý od 18:00 - 19:00 (po tréninku dětí)

KDE:    Veřejné sportoviště plovárenská, Havlíčkův Brod

CO SEBOU:     sportovní oblečení a DOBROU NÁLADU

tel. kontakt na organizátory: +420 775 077 382/+420 724 111 598

 

RUGBY ZDAR

 
27. 9. 2020 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

RUGBYOVÝ KEMP - ČERNÝ POTOK JESENÍK

Poslední týden prázdnin jsme vyrazili s našimi hráči na rugbyový kemp pořádaný naším spřáteleným klubem RK Petrovice. Kemp se konal v krásném prostředí tábora Černý potok Jeseník, kde nás čekal týden plný rugby, her, koupání a dalších aktivit, které pro všechny připravili trenéři a trenérky jednotlivých kategoríí. Trénování dětí se také účastnili trenéři z Jihoafrické republiky a tak si děti mohli procvičit nejen rugbyové znalosti, ale také angličtinu​laugh

Z našich řad se kempu zúčastnilo 9 hračů z kategorií U10, U12 a U14 a jako doprovod s nimi vyrazili trenéři Daniel a Eva. Byla to pro všechny skvělá zkušenost. Děti zde našli spoustu nových kamarádů, prohloubili své rugbyové znalosti a dovednosti, vyzkoušeli si nové herní situace a užili si spoustu zábavy. 

Bylo to super... těšíme se na další soustředění, které proběhne na jaře 2021. Budeme Vás včas informovat. 

 
27. 9. 2020 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

"VOLNÝ ČAS NENÍ NUDA" - najdi si svůj sport

 
I v letošním roce se RC Havlíčkův Brod účastnil prezentační akce volnočasových aktivit a sportovních klubů na Vysočině nazvané tradičně "VOLNÝ ČAS NENÍ NUDA". S našimi dětmi jsme vyrazili do Havlíčkova Brodu a do Pelhřimova, abychom představili rugbyový sport široké veřejnosti.  Pro děti všech věkových kategoríí jsme připravili různé sportovní aktivity. Děti si mohli vyzkoušet hru s rugbyovým míčem, nácvik skládky za použití rugbyových naražečů nebo překonávání překážkové dráhy. 

Počasí nám přálo a obě akce se opravdu vydařili. Všem zúčastněným děkujeme a těšíme se na ročník 2021... RUGBY ZDAR.

 
27. 9. 2020 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

RUGBYOVÝ TURNAJ V BABICÍCH - U10

Kategorie U10 si změřila své síly s dalšími rugbyovými kluby na turnaji v Babicích. Všichni si užili skvělé sportovní odpoledne. Výsledky hovoří za vše, 3 vítězné zápasy ze 4. Všichni hráli na plno a předváděli hezké rugby. Jako tým předvedli několik krásných akcí a všichni si dohromady odvezli mnoho krásných rugbových zážitků. Skvělá práce... rugby zdar wink

Těšíme se na další utkání.

 
27. 9. 2020 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

PŘÁTELSKÝ ZÁPAS - U16 (13.6.2020)

13.6.2020 se uskutečnil další z přátelských zápasů kategorie U16 ve Zlíně.

RK Petrovice za účasti našich dvou hráčů PAVLA FIKARA a KRYŠTOFA CHYMO změřili své síly s RC Zlín.

 

 
13. 6. 2020 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

PŘÁTELSKÝ ZÁPAS - U14 (14.6.2020)

RK PETROVICE POŘÁDÁ DALŠÍ PŘÁTELSKÝ TRUNAJ KATEGORIE U14. JEJICH ŘADY TENTOKRÁT POSÍLÍ DVA NAŠI HRÁČI - LUKÁŠ ZAVADIL a ZDENĚK MACH. 

CELÉMU TÝMU DRŽÍME PĚSTI A PŘEJEME VŠEM, ABY SI UŽILI KRÁSNÝ RUGBYOVÝ DEN.

 
13. 6. 2020 | Rubrika: Aktuality a akce klubu

PŘÁTELSKÝ ZÁPAS - U14 (24.5.2020)

24.5.2020 SE KONAL NA HŘIŠTI RK PETROVICE V PRAZE PŘÁTELSKÝ ZÁPAS KATEGORIE U14.

SVÉ SÍLY POMĚŘILI HŘÁČI A HŘÁČKY RK PETROVICE A RC ŘÍČANY.

ŘADY PETROVICKÝCH HRÁČŮ POSÍLIL TAKÉ HRÁČ NAŠEHO KLUBU LUKÁŠ ZAVADIL, KTERÝ SI SPOLEČNĚ S OSTATNÍMI MOHL VYCHUTNAT ZNOVU HRU NA OTEVŘENÉM HŘIŠTI PO NUCENÉ PŘESTÁVCE, KTEROU SEBOU PŘINESL COVID-19.

VŠICHNI SI UŽILI SKVĚLÉ ODPOLEDNE A LUKÁŠOVI DĚKUJEME ZA ÚČAST NA ZÁPASE A VĚŘÍME, ŽE PŘÍŠTĚ SE ZŮČASTNÍ VĚTŠÍ MNOŽSTVÍ HRÁČŮ NAŠEHO KLUBU.

DALŠÍ ZÁPAS JE PLÁNOVANÝ NA 14.6.2020.

image6.jpeg

 
29. 5. 2020 | Rubrika: Aktuality a akce klubu