Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lucie Pánková (nevěsta)

Narozena dne 14. 9. 1986 (neděle)

Ženské jméno Lucie (nebo též Lucia) pochází z latinského slova lux - světlo a význam jména je „světlá“, „zářící“... a taková budu snad i ve svatební den 

Znamením Panna  = Lidé narozeni v zemském znamení Panny jsou obdařeni pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Jsou pracovití a mají velký smysl pro detail. Jsou to spíš realisté než snílci, stojí nohama pevně na zemi. Mají sklon k perfekcionismu a k věcem se staví kriticky. Často je najdeme v pečovatelských pozicích, rádi pomáhají ostatním a velmi důležité pro ně bývá zdraví, čistota a pořádek ve všem, co dělají.

Žena narozená pod vládou Panny je pevně ukotvená v realitě ale v srdci má sny, kterým věří a jde za nimi. Je to dáma, která vždy působí důstojně a své emoce si nechává pro sebe. Je to praktická žena, která stojí nohama pevně na zemi. Na všem, co dělá, si dává velmi záležet a je na ni spolehnutí.Nejraději by měla všechno perfektní a někdy je přehnaně kritická. Nejen vůči svému okolí, ale především sama k sobě. Má dobrý vkus a oceňuje hezky sladěné věci – ať už v oblečení, nebo v bytě. Potrpí si na kvalitní potraviny a čistotu. Chaos není pro ni. Nemá ráda nepořádek a zmatek, dokáže ji naštvat lehkovážnost i neúmyslné zanedbání důležitých věcí. Jaká je milenka. Věří v čistou, skutečnou a dlouhodobou lásku, ale nesmíte na ni spěchat. Je vyrovnaná a svému partnerovi bude oporou.

 

pochází z chudé rodiny; dcera tovární dělnice, živí se malováním obrázků; nemá matku, má těžký život; vnímá svět reálněji oproti Petrovi; nezajímá se o budoucnost, žije přítomností; chyběla jí matka, ale byla tvrdá, stesk dokázala udržet; baví ji život, skromná.( Rolland Romain)


Umí se vcítit do člověka a být mu oporou, když to potřebuje...zároveň nezkazí žádnou legraci.

Umí se pořádně bavit a zároveň strhnout ostatní, neskutečně fér parťák, člověk na kterýho se bez obav spolehneš, kryje ti záda. Je taky neskutečně citlivá a i když se zdá silná i ona potřebuje ochranu a podporu druhých.
 

Jediná chvíle, kdy by jí lidi neměli jít na oči, je když jí ráno vzbudí telefon..... ráno je i v 11h

 

Rubriky

podle horoskopu Panna

Příspěvků: 0

Příspěvky

příběhy

7. 11. 2013