Jdi na obsah Jdi na menu
 


profil.jpgPOPTÁVKA: kompletní rekonstrukce domku 2+1 62 m2 ve Vrchlabí

 

 

 

 

 

Vítáme Vás na stránkách věnovaných rekonstrukci domku.

 

Zajímají nás nabídky firem schopných realizovat kompletní rekonstrukci, ale uvítáme i reakce od jednotlivých řemeslníků, včetně té možnosti, že navrhnete cenu za Vaši práci a materiál zajistíme.

 

Domek se nachází ve Vrchlabí, v případě potřeby je možné dohodnout ubytování ve dvoulůžkových pokojích v ceně 100Kč/osoba/noc zhruba 4km od objektu.

 

Pro větší přehlednost je výčet potřebných prací, nákres a fotky současného stavu rozdělen na jednotlivé místnosti v menu vlevo.

 

Zjednodušené shrnutí:

 

V polovině objektu je třeba vybourat staré a vybudovat nové podlahy, nově sanační omítky, ideálně s injektáží zdiva (podříznutí ani elektroosmóza NE!).

Po celém přízemí nové stropní podhledy vč. tepelné izolace, nová elektroinstalace a zřídit dosud neexistující ústřední topení. Dořešit komín. Drenáž kolem domku. Kanalizace a plyn ca 10 m od objektu.

Demontovat starou střechu (lepenka, šindele). Položit novou ( Capacco), včetně záklopu, bez tepelné izolace.

Anorganický materiál není nutné odvážet, zasype se jím sklep.

 

Děkujeme za každou konkrétní nabídku, prosíme o rozpis jednotlivých položek. Je nám jasné, že nabídková cena bude pouze přibližná a samozřejmě je prohlídka objektu po dohodě možná i nezbytná, ale nemá smysl se vzájemně připravovat o čas, pokud by „Váš“ cenový odhad výrazně převyšoval ostatní.

Rozhodně zareagujeme na každou konkrétnější nabídku maximálně do týdne a případně se domluvíme na prohlídce.

 

Návrhy prací a rozpočtu prosím mailem na:

bouda-budka@email.cz

 

v případě dotazů volejte 602 62 24 24