Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo financuje lidovce?

V roce 2010 se stal předsedou KDU-ČSL Pavel Bělobrádek. Kdo je a kam vede křesťanskou politiku v ČR? Když nastoupil na funkci předsedy, jeho strana dlužila 46 milionů korun. Tři roky poté dokázala KDU-ČSL v předčasných parlamentních volbách utratit za kampaň 30 milionů korun. Naskýtá se otázka, kdo ji financoval… Strana díky mnohamilionové podpoře „odněkud” získala nejen posty v Poslanecké sněmovně, ale získala i tři ministerstva a místopředsedu poslanecké sněmovny.

Strana vyhrála i přesto, že si do programu dala některé body, které jsou v rozporu s křesťanskými hodnotami, ale jdou přesně na ruku Novému světovému řádu a snahám o nastolení totalitní světovlády a totální kontroly a ovládnutí občanů.

Do předvolebních letáčků psala věci, které byly lidem převážně sympatické, jedůvky napsala výhradně do rozšířené verze programu, se kterou se lidé mohli seznámit pouze na internetových stránkách KDU-ČSL, kam zavítá málokterý smrtelník. Bystrému oku však neunikne, že ve volebním programu si KDU-ČSL dává za cíl i toto: „Budeme prosazovat jeden identifikační průkaz pro všechno, v jedné kartě nahradí lidem všechny ostatní běžné průkazy a bude obsahovat nezbytné identifikační údaje. Občan už nebude muset na desítky úřadů kvůli různým průkazkám a pokaždé znovu vyplňovat žádost a dokládat údaje.”

Lídr pražské kandidátky KDU-ČSL Daniel Hermann a řekl následující: „KDU-ČSL přichází s velmi zajímavým inovativním návrhem, kdy se inspirovala americkou zkušeností a to je jednotný elektronický doklad. To my navrhujeme jako jakousi čipovou občanku.”

Je to náhoda, že Pavel Bělobrádek řídí stranu, která získala 30 milionů na volební kampaň, ač byla strana zadlužena téměř 50 miliony korun?

Je to náhoda, že hned po volbách odcestoval Pavel Bělobrádek do USA? A to i přesto, že se měl jako předseda strany účastnit strategických povolebních koaličních vyjednávání? Co bylo ještě důležitějším programem v USA, když ne naše vláda? Dnes se již ví, že tam přijel přímo na pozvání Ministerstva zahraničí USA. Součástí bylo setkánís iluminátskou elitou Council on Foreign Relations (CFR), která usiluje o totalitní světovládu a kontrolu občanů.

Je náhodou, že ihned po návratu z USA je Bělobrádek jmenován Ministrem bez portfeje pro vědu, výzkum a informace?

Pro Pavla Bělobrádka Vláda ČR v podstatě ze dne na den vymyslela dříve neexistující ministerský post pro výzkum a informace, v němž může naprosto přesně a zcela naplnit onuzrůdnou část programu KDU-ČSL – zavést v české republice totální kontrolu občanů po vzoru totalitního fašistického Německa nebo komunistického Sovětského svazu, kteří centralizovaly veškeré informace o svých občanech, aby určily politicky nevhodné a tyto mohli likvidovat nebo ponižovat v nelidských podmínkách.

Pavel Bělobrádek se stává v politice České republiky na úrovni ministra vlády šedou eminencí totalitních světovládných plánů USA.

My občané České republiky se ocitáme po 24 letech od Sametové revoluce opět na hranici nástupu totality.

Vždyť proti centralizaci citlivých osobních údajů do elektronických databází a elektronických čipů osobních dokladů oprávněně protestují po celém světě mnohé organizace pro ochranu lidských práv.

Co přinese křesťanská politika v naší zemi několik budoucích let? Boží cesty jsou nevyzpytatelné, ale čisté. Nevyzpytatelnost KDU-ČSL však začíná jistě děsit svým přístupem i samotné věřící.

                                                               Jan Mička, www.echo24cz.info