Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK PŘEŽÍT ZIMU

 Dva kamarádi od dětství,svobodní třicátníci Michal a Josef si užívají život podle svých představ.Ale zatímco Josef plánuje svatbu se svou přítelkyní Marcelou,Michalovi se nedaří najít si partnerku.

Michal nesnáší zimu a s ní spojené aktivity,proto má rád svou práci plavčíka v místním krytém bazénu,kde také potkává dívku svých snů Janu.Jenže.
Než se Michal s Janou stihne seznámit,odjíždí po dlouhém přemlouvání s Josefem na dovolenou na hory,jako náhrada za Marcelu,která musí odjet naléhavě za prací.Hory a ještě k tomu v zimě,Michalovi moc nevoní.Útěchou je pro Michala luxusní hotel s místním bazénem a luxusními službami.
Překvapení na Michala čeká v podobě Jany,která v pracovní loterii vyhrála stejnou dovolenou.Michal je tak zamilovaný,že udělá vše pro to,aby na Janu udělal dojem.A jelikož Jana miluje zimu a lyžování,nastávají pro Michala krušné chvíle.Za pomoci Josefa se učí lyžovat a využívá každé volné chvilky pro seznamování s Janou.Jeho silné ego a mizivá šance naučit se lyžovat,je příčinou spousty pádů a humorných scének.
Jelikož je Jana chytřejší a Josef svědomitější,Michalovi machroviny Jana v pravý čas utne.Co neutne,je láska mezi ní a Michalem.Jana učí Michala zamilovat si zimu,ten však po spoustě kalamitních situací nenachází ve sněhu oblibu.
Janu o dovolené navštěvuje její otec,který se setkává s Michalem v humorných choulostivých situacích,díky kterým si o něm udělá svůj obrázek.A zatímco si Josef užívá lyžování,láska mezi Janou a Michalem se prohlubuje.Na konci dovolené nikdo nesmutní,vždyť všechno začíná.
Když si Jana přivede domů Michala,její otec je rázně proti.To je však málo na zánik tak velké lásky,a tak příběh končí velkou svatbou,dokonce dvojitou,neboť se k nim přidává i Josef s Marcelou.
Celý příběh je proplétaný humornými scénkami a trefnými hláškami.
 

Rubriky

UKÁZKA SCÉNÁŘE

Příspěvků: 0