Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Rozhodl jsem se vytvořit tyto stránky ( 15.3. 2014 ), jako určitý návod pro ostatní, aby si vše, co se jim nelíbí nenechali líbit. Velice často se setkávám s lidmi, kteří jsou neustále s něčím nespokojeni, neustále nadávají, ale nikdo s tím nechce nic dělat a nechávají to být.

Já se  po častých negativních životních zkušenostech  rozhodl, že už ne.

Jsem v podstatě normální člověk s mnoha zájmy jako knihy, filmy, muzika, PC hry, horské kolo, turistika, historický šerm, jízda na koni atd. Se svým životem jsem spokojen. Bohužel osud si se mnou i pohrál a jsem nucen řešit množství problémů z mého pohledu naprosto nesmyslných.Tyto stránky Vás budou informovat o možných způsobech řešení problémů, k tomu např. v oblasti Finančních úřadů jsem zde stáhl různé informace, které by se Vám snad mohly hodit.

Jsou zde popsány veškeré praktiky Finančního úřadu pro Prahu 12 za dřívější období, včetně toho současného, jejich postupy, dokazování, chování, odborná způsobilost toto vše jsem nazval   „ Můj přelet nad kukaččím hnízdem “

Nyní na začátku roku 2015 připravuji stránky o praktikách pojišťovny Kooperativa - dle jejího velkého ohlasu ( negativního na internetu ) jsem se rozhodl zveřejnit vlastní zkušenosti s touto pojišťovnou. Chci zde uvést i určité postupy, návody jak jednat, kdy se chcete domoci svých práv. Na webu je řada odkazů, že poškození se nechtějí s pojišťovnou soudit, jde o finanční náklady, ale zde bude návod jak na to ( konec konců zelená je barva pojišťovny )  !

Jsou zde i zveřejněny příspěvky z mých bohatých zkušeností o praktikách a nezákonných postupech Finančního úřadu pro Prahu 12 jehož obětí jsem se stal sám. Provedli mně dvě kontroly a pokud by mně to někdo vyprávěl bez mých vlastních zkušeností, jak se chovají a jednají, jejich tzv. zjištění, termíny mezi jednotlivými jednání ( příklad 31.5. 2013 jsem se vyjádřil k protokolu o kontrolním zjištění, čekal jsem na to 5 měsíců a dodnes i když je kontrola ukončena ( 31.7. 2014 ) - mimochodem zvítězil jsem po 23 měsících, několikrát jsem si stěžoval na nečinnost pracovnicím provádějícím kontrolu - nikdy mně neodpověděly ! Pokud by mně to někdo dříve vyprávěl odmítl bych mu věřit, že je něco takového možné !

V příspěvku z 18.2. 2014 již po páté žádám ředitelku Finančního úřadu Praha 12 o zodpovězení mých dotazů k jejím tzv. kontrolním zjištěním a vždy je mně sděleno, že jsou neopodstatněné, nepřípustné, dokonce mně tvrdí, že nerozumím průběhu daňového řízení - obrázek si udělejte sami :

Jak se kroutí úředníci s ředitelkou Finačního úřadu pracoviště Praha Modřany

Kontrola byla ukončena  zprávou o daňové kontrole, která mně byla zaslána do datové schránky dne 31.7. 2014 - VICTORIA - 23 měsíců války ( co bylo černé celou dobu je najednou bílé !!!! )

( je zde pouze zlomek dokumentů celého případu - závěr - NIKDY TO NEVZDÁVEJTE )

Major Terazky se ptá Kefalína " Kefalín, čo si predstavujete pod takým slovom absurdný " já si představuji úředníka finančáku z Prahy 12 !

Ohlas popisu závad a reportáž ČT1 Černé ovce o tříkolce Rewacu předčila mé očekávání. I když jsem písemně odstoupil od kupní smlouvy, s prodejcem ani s výrobcem jsem se nedohodl. Ale ozvalo se mně emailem i telefonem velké množství lidí, kteří chtěli další informace a tento výrobek si již nekoupili. Jsem rád, že alespoň jim jsem pomohl.

 Je mně jasné, že veškeré problémy to nevyřeší, ale trochu to snad pomůže.

David Morrell v jedné ze svých knih napsal „ pokud Vás někdo začne lovit, nejlepší co můžete udělat je, že jej začnete lovit Vy “

John Lennon řekl „nevěřte nikomu přes třicet “ já říkám „nevěřte nikdy nikomu na finančáku“

Přijdete-li s čímkoli na finanční úřad, budou se na vás tamní úředníci dívat jako na zloděje.

Thiefův zákon.

Ani nacisté během druhé světové války nepoužívali při výsleších vězňů tak rafinované metody, jaké používají úředníci ve snaze zjistit, zda jste jim náhodou nezatajil nějaké daně.

 Hearingův nátlakový zákon

 Daniel Landa  Šance

Kde je anděl? A nebo saniťák?
Nebo hasič? Ať je to tak nebo tak,
hasič, anděl, saniťák nebo čert,
hlavně, že to neni třeba finančák.

Na závěr :

Buď to dotáhni do konce nebo ani nezačínej

 

dopručuji navštivit tyto stránky kde je od strany 20 historie daní u nás od 19 století do roku 1945

http://www.vakobobri.cz/e107_files/downloads/djiny_dan_a_poplatk.pdf

Vzhledem k novému "zákonu" na ochranu osobních dat jsem byl nucen smazat veškeré zveřejněné dokumenty ohledně nezákonných postupů Finančního úřadu pro Prahu 12.

 

Fotoalbum

Úvodní strana

Datum: 16. 1. 2014
Fotografií: 7
Složek: 0
Komentářů: 0