Jdi na obsah Jdi na menu

Složka A1:PROLOG a ihned paradoxně daný i EPILOG k ÚVODU ku MNE .

 PROLOG k ÚVODU ku MNE .

PRVNÍ ČÁST .

Byl ,již jsem osočen .Bolelo to ,nebotˇ to byla VŠ vzdělaná žena-studentka ,subinka a slušná . Ke mně se slušně nechovala: prý co tu zde na webu bdsm dělám ,když snáším bolesti jen jak vanilka a todle to a tamhleto a prý se chlubím intelektem a prý se jí zdá ,že mám VŠ diplom leda falešný . Po měsíci jsem ji odpustil .Já sám se nepokořuji,ale velmi i hloupě i normálně do světa křičím: prosím na kolenou , SLUŠNÝ JSEM A SLUŠNOST VYŽADUJI OD JINÝCH -NEZAPOMÍNEJTE NA TO . Míra nejvyššího ponížení je individuální ,kdyby ta osočující zajela víc do detailů ,mých takzvaně dle ní vanilkových dotazníkových odpovědí ,zjistila by ,že je tam míra nejvyššího mého ponížení ,na místě při kterém by i ostatní TVRDˇÁCI ,říkaly, že to není míra ponížení ,ale přímo né ponížení ,né vražda,né maximální ponížení ,ale hyper ponížení ,kvazi,semi,neo,pseudo, má hyper sebemrskačská sebevražda, suicidum společenské, moje hyper ponížení ,tak hyper že přechází z fyzického a body,a fyzikálního a sexuálního a erotického a bdsm maximálního mého ponížení v opravdovou mou společenskou destrukci a degradaci mé osoby a osobnosti . Napsal jsem v životě ,spoustu stran,poznámek nepublikovaných,poznámek k mému naučení se matem.axiomu,napsal jsem v životě statisíců stran,poznámek nepublikovaných . Před psaním ,těch statisíců stran,jsem měl komplexy méněcennosti ,před prvním posledním studentíkem VŠ . Věřte nebo né,po sepsání těch statisíců stran komplex zmizel a objevil se jasný pocit o tom že INTELEKT ,nastupuje ,až po létech studia na VŠ i mimo VŠ, po obří ,třeba tisíci stránkové ,odborné ,příspěvkové , publikační činnosti . Takže je slušnost mne slušně odpovídat,i lidovým ,ale slušným jazykem,pokud ,ale se odpovídá mne a odpovídající má navíc v profilu - JSEM STUDENTKOU NAVÍC ,mám za to že studenti VŠ ,jsou navyklí STUDOVATI MATERIÁLŮ PÍSEMNÝCH ,dotyčná tedy měla můj dotazník dočíst ,až do konce -PROFILOVALA SE PŘECI JAKO STUDENKTA . V tomto si stojím za vedením tohoto webu ,SEBEREFLEKTUJI SE ,mne to jde ztěžka ,občas ,či spíše hodně často od vedení tohoto webu dostanu přes prsty a oprávněně ,ALE JDE TO ,sic trochu mi to jen jde ,ale jde to . Dokud nebudete vy,odpovídající mne ,alesponˇ vědět ,že něco jako slovo sebereflexe ,vůbec existuje ,ani mne neodepisujte.Pokud jsem dělník,sebereflexí je slyšet na každé :hele chlapy ,pivo se dopije později ,tedˇ je třeba před hospodou dát do držky těma a těm. Pokud jsem VŠ sebereflexí je :AUTOMATICKY SI NAVEČER ŘÍCI ANO ,VŠECHNY DOKUMENTACE MNE DANÉ,V PRÁCI,NA WEBU BDSMLIFE.CZ,V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ ,JSEM V RÁMCI MOŽNOSTI DNE PŘEČETL A PŘEČETLA . Děkuji,že si začínáme trochu rozumět .

 

DRUHÁ ČÁST.

 

Slušnost mi velí nezakrývati se za totální anonymitou :Masculin,submisiv 20% ,

masoch.10 %,roč.1969,VŠ ,PRAHA -celá ČR ,bez rodiny ,bez dětí .

5  % vanilka .

A může to být zcela jinak a to tak , že když mne zcela pohltí hoby procenta se mění ,cokoliv co se poté týká femin(,žen,)se procentuálně zmenšuje maximálně do výše 7% .Poté po ukončení mého hoby ,ovšem vše co se týká femin neobvykle prudce stoupá ve stylu alá : co mne zaujme první ,stojí li  za prvnímy vjemy ,vjemy vanilkové ,pak se ze mne stává 70% vanilka (,po uklidnění je ve mne 30 % vanilky ,)dále za (,po ukončení mého hoby ,)za alá:vše co se týká femin prudce stoupá ,pokud za prvnímy mýmy vjemy jsou  vjemy bdsm ,poté se ze mne stává 

z 25% masochista konsensuální  a z 50% submisiv konsensuální a 20% vanilka a 5% hobista žen nepotřebujících (,po uklidnění je to za stabilitu výše vypsanou 10%masochista konsensuální ,20% submisiv konsensuální ,5% a někdy 10%vanilka ,a 10% hobista mající k čemukoliv ženskému hodně,hodně daleko,zbytek je za všední neurčito,možně potencionálně připravené ,jen se věnovat třeba někdejším,nyní nejsoucím,ale v budoucnu možná přišlým ,někdejším ,příštím nemocem .)

Jsem hrdý ,že jsem se tak vypsal chabošsko rozumně ,nebotˇ bez dlouhého rozebírání ,úvody ostatních ,připomínají na věky jsoucí estrogenní ,či testosteroní hyperprodukce ,zcela si neuvědomujíc ,že existuje i někde ,někdy,svět menopauz,svět stařecké ochablosti .

Je snad nyní již zcela jasné,(,přec z takovým slaboškým přístupem, jsem nikdy nemohl takzvaně si namluvit lásku trvanlivější ,)že slova výše vypsaná o mne ,slova ,že jsem bez rodiny a bez dětí ,znamenají i minulost ,zamenají i přítomnost a budou znamenat i budoucnost .

Hrdý jsem jen z toho , že tím si uvědomuji ,jaké slabé stránky mám připravené pro své hoby,jaké progresivní stránky mám připravené pro své hoby,kolik je ve mne celkově slabošství i taková přiznání o slaboštví jsou chlapova sebereflexe,čest přiznání si proher .

Hrdý jsem z toho ,že tím pádem z výše uvedeného umím si z intuitivnět závěry mých hoby .

To ,že někde ,někdo umí být hrdý na to ,že si umí přiznávat úspěchy ,to nechávám na plážových playboy manech ,na dravcích individualitách na Wall Streetu ,na Děkanech universit a na individualitách primariátů nejrůznějších nemocnic a na příliš sebejistých vyhazovavačech z clubů a na ženatých ortodoxních židech ,poukazujících v hrdosti na půl tuctu svých dětí.

DĚKUJI ,JEJICH ŽIVOTY BYCH ROZHODNĚ NECHTĚL ŽÍT .

 

 TŘETÍ ČÁST .

 

Štíhlý, 167/65,blond, s brýlemi, introvert co je někdy velmi rád s ostatnímy na zábavě ostatních a jindy nerad, introvert co nevytváří zábavné akce. Nejsem zde na webu kvůli partnerkám hledaným, nicméně, by bylo nečestné ode mne napsat, že absolutně nehledám.Jestliže hledám, poté jen pro kamarádství bez vanilkového a bdsm sexu ,jen femdom dívky, dívky, dívky, opakuji dívky,-opakuji vedle v profilu je, že se nepokořuji, to platí i zde, když myslím hledám jen kamarádky dívky dom, tak tím myslím zároven,ˇ že žádná dom.feme, mi nebude rozkazovat, alá:jen na ní se dívat,zpětně takto nemohu najít dom.feme ani za sto let.Ale to již jsem psal výše, nejsem na tomto bdsm webu, jako zhánitel ženských těl.Intelektuální selfmademan, / viz :dotazník /, selfamdeman?, selfmademan?, / viz :Čecháčkové,prosím existuje i věc zvaná za slovník cizích slov, -lze nalézti i v angl.-českém slovníku, né li tam tak ve wikipedii /.To jde dohromady? Intelektuální selfmademan?Já jsem intelektuální selfmademan. Tak bez urážek jinných lidí, stručně a slušně udávám odpovědˇ na otázku alá: co to je selfmademan?, alá: a to jde dohromady ta intelektualita a selfmademanovství ? A dodávám není to pýcha, ale kdo jako já autodidacticismicky objeví matem.axiom,axiom, jenž vyučuje,poté výuka na základě autorství,autonomie, auto, se může i nemusí rovnat psychiatrické klinické léčebně, nebo selfmademanovství .A nezná svět duševně normálních objevitelů matematických vět, svět by, ale bez objevených axiomů neznal internet , computery, tv ,automobily, rakety, nuklear.zbraně .A je v tom pýcha? Když přiznávám , že jsem z toho všeho axiomování mého a jiných lidí bdsm projektování jejich bdsm projektů a mých připravovaných projektů bdsm na ambulanci psychologickou? 

 

 ČTVRTÁ ČÁST-1.

 

Některé dny mám zmatek v mých bdsm otázkách , jinné dny mám v mých bdsm otázkách ještě větší zmatek .Dnes je za ,ještě větší zmatek .A přesto vím ,že nejsem za oslnivý pornoherec pro exhibicionistickou profi dom, Aradi-Teremovou ,kloním se ale ,její záslužné práci pro Bdsm obec -sám využívám profi služeb .A téže vím , že nebudu nikdy souhlasit s vedením tohoto webu ,nebo s Mountbatten ,či Tabron v jejich heslech ,/Páníček má vždy pravdu a já stojím jen ve stínu jeho pravdy a nikdy jinak /,COŽ MI NEBRÁNÍ , ve vší slušnosti ještě ohromněji se uklonit ,jejich záslužné práci pro Bdsm obec ,práci konanou bez profiprostituční podpory ,bez komerčnosti arádiovského typu .A Helláci ,či goticové-gotikové ?To jsem přímo ochromen jejich čestností nic nezkrývat a nechat se fotit ,jejich nesobeckou ,nearogantní a nenadrženeckou pozicí .Já ovšem neholduji hudbě rockgotik a poetické romanci mody gotik ,hodluji sexismu při bdsm plus ,či věci bdsm plus spojenou s neromantickou dravou sexuální vášní .Tak kde patřím ?Líbí se mi všechny tři výše jmenované skupiny a ani jedna mne nechce a oprávněně .Zůstávám slušný ,nearogantní a uznávám své chyby .To je ten můj dnešní den ,kdy je v mé hlavě a duši nejzmatkovitěji .
Určitě bych nechtěl ,ABY NĚKDO ZA MNE ,měl vždy pravdu ,-to si nemohu dovolit neb mám svoji pravdu ohledě ,matematických postulátů,intelektuální práce A ONI ,ONY, TO CÍTÍ ŽE NEJSEM KUS HADRU ,CO PŘIJDE NA TENTO VELICE VÝBORNÝ WEB A PLKÁ ODU NEMĚNOU ODU O ČTYŘECH SLOVECH -PÁNÍČEK MÁ VŽDY PRAVDU A TAK MÁ SLOVA ZDE ZNĚJÍ CIZE A KAŽDÝ MNE ODEPISUJE ŽE PÍŠI DLOUZE A POMATENĚ -,TO OVŠEM NEMĚNÍ NIC NA SITUACI TÉ ŽE TENTO WEB JE SUPERJEDNIČKOU WEBOVOU V ČESKÉ BDSM OBCI ,A TÉ SITUACI TO NEMĚNÍ -ŽE KUSEM HADRU ,PĚJÍCÍM NEMĚNOU ODU 100 LET ,ODU O ČTYŘECH SLOVECH , SE TAKÉ NIKDY, ANI NAPŘÍŠTĚ A ANI NÁHODOU NESTANU .

 

ČTVRTÁ ČÁST-2.

 

Hm , měl jsem dopsati na čem budu si státi napořád ,raději JEDNO SETKÁNÍ FACE ON FACE PŘÁTEL BDSM NEŽ MILIONY DISKUZNÍCH PŘÍSPĚVKŮ NA NETU ,raději stovek bolístek , a proher a mých plakání než zradit heslo VŽDY ZŮSTANU SLUŠNÝ A NIKDY NIKOHO NEURAZÍM .
A přidávám ještě něco co jsem zjistil , já nebudu nikdy kingem , ale zajímavé je to že stovek vůdců smeček může štěkat kolem mne ,JÁ VŮDCE SMEČEK NIKDY NEVIDĚL, A DO KONCE SVÉHO ŽIVOTA JE NEUVIDÍM -NEPOKOŘUJI SE .

 

ČTVRTÁ ČÁST-3.

 

Leda ,že  bych  jen zdrobna napsal tohoto :

Toto vše na těchto stránkách netového prostředí ,toto vše na těchto mých netových stránkách ,toto vše je pro mou sestru mým coming outem ,ve věci mého bdsm plus ,taktéže toto vše je pro mého a váženého přítele z mikroměsta Břidličná , ulice Jesenické ,tedy taktéže toto vše je pro mého váženého přítele mým coming outem ,ve věci mého bdsm plus.

 

PÁTÁ ČÁST-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÁTÁ ČÁST-2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÁTÁ ČÁST-3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÁTÁ ČÁST -4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EPILOG k ÚVODU ku MNE .

 

PRVNÍ ČÁST .

Mým neutajovaným cílem je ,vytvořit 3.EROTICKOU ORGANIZACI v ČESKÉ REPUBLICE .

Nespěchám na to a nebudu spěchat na to .

Budu ovšem mnohem vícero štˇasten ,když se to nepovede ,když se to nedokončí,když se to nějakým způsobem zadrhne ve dvou třetinách ,v půli nebo i třeba v jedné třetině .

Být kordinátor věčně v sexualitě vyexponovaných lidí opravdu ,ale opravdu není můj nejvyšší životní cíl .Ten je v úplně ,ale totálně úplně jiné oblasti lidské činosti ,intelektuální činosti ztvárněné ,alesponˇgrafy.

 

DRUHÁ ČÁST .

Zatím tajím .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konec PROLOGU k ÚVODU ku MNE .

Konec EPILOGU k ÚVODU ku MNE .