Jdi na obsah Jdi na menu
 


Péče o ruce - zima

27. 1. 2014

 Ahojky krásky moje. 

Pořádná zima je tady, tedy aspoň mráz když ne sníh (nevím jak je to jinde, ale u nás fakt skoro žádný sníh není), a pořádná péče o pokožku je tuplem důležitá. Mám pro Vás připravený článek o péči rukou hlavně v zimě. Máš sklon k tomu, že ti přes zimu popraská kůže na dlaních, máš suché ruce? Tak tento článek je právě pro tebe! 

Každá si zakládáme na naši vnější krásu. A ruce jsou základ. Potkáš se s někým, podáte si ruce, jenže ouha - ucítí tvou suchou a popraskanou pokožku. Nepříjemné. Ale dá se to spravit. Pokud chceš mít pokožku rukou jemnou jako dětskou prdelku, musíš se o ni starat. Vyzkoušej důkladnou masáž rukou, pomůže to tvému krevnímu oběhu a tím se ti ruce pořádně prokrví. Možná znáš někoho, kdo tohle umí, tak zajdi za ním :-) Pokud nikoho takového neznáš, pomůže ti kosmetička, která je v tomto profesionál. 

A druhou a velice důležitou věcí jsou krémy. Pokud v zimě používáš hydratační krémy a myslíš si, že tím své pokožce pomáháš, dej od nich ruce pryč. Takhle svým rukám jen ubližuješ. Hydratační krémy se používají jen v parných letních dnech, kdy je velmi teplo a tělo ztrácí potřebnou vodu. Jedině tehdy můžeš používat hydratační krémy. Na zimu tedy používej krémy výživné. Pomohou ti pro hebký pocit rukou. 

Tento článek bude na více částí, ale vždy na jiné téma. Snad ti tento článek aspoň trochu pomohl jak se starat o své ruce v zimě :-) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář