Jdi na obsah Jdi na menu
 


Essence Get big Lashes mascara

27. 1. 2014

 Zdravím krásky moje. 

Dnes napíšu o řasence značky Essence. Laky má Essence naprosto hrozné, a proto jsem si myslela, že když si koupím něco jiného od této značky, bude to lepší než s laky. Ovšem, opak je pravdou - řasenka nebyla podle mých představ. I když nemám nic proti balení a ani kartáčku, naprosto mi nevyhovuje. Ale jelikož nejsem rozmazlená a nemusím mít doma milion řasenek, které stejně asi nepoužiju, dopoužila jsem ji a koupila si jinou. 

Řasenku Get big Lashes jsem koupila v Globusu za 60,-. Balení je pěkně barevné, kartáček příjemně velký a dobře se s ním manipuluje. Ovšem co mi vadí je, že na kartáčku ulpí hodně barvy a tím pádem musíte hodně otírat kartáček o hrdlo řasenky. Po pár hodinách se řasenka začne drolit a musíš si otřít oči aby jsi ji neměla na celém obličeji. Kdybych si měla koupit novou řasenku, koupila bych si od Miss Sporty, se kterou jsem navýsost spokojená. 

Další věcí je natočení řas. Opět - koupila bych si Miss Sporty. Essence sice řasy natočí, ale ne tak jak jsem si myslela. Není určeno o kolik % má tato řasenka natočit řasy, ale určitě to není moc. Klidně bych na natočení přidala, ale aspoň to malé % tam mohlo být. 

Konečný verdikt: 

Řasenka dobrá, ale znova bych si ji nekoupila. 

get_big_lashes_masc_schmink_art.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář