Jdi na obsah Jdi na menu
 


hrabě kačula

14. 8. 2015

Výsledek obrázku pro hrabě kačula

Van Guzmy(Kusvik),Kačula,Nani a Viktor

Hrad Kačulov po mnoha stoleti domov strašivé dinastie různich upiřích kačerů hrabač Kačuly.odle legendy mohou být zničeni,jen probudnuti srce kůlem,nebo vistaveny slunci.To však ještě nestačí,protože i přesto mohou být předvedeni k životu tajným rituálem,který se provádi jednou za století.Když je měsíc osmem domě vodnáře.

Kde jenom vítr zchucí,a kde doufat tam jsou vlčí,tam žije jeden prapodivný pán Kačula.On zá-sadu má,že maso jíst odmítá,prostě pravý vegetarian,Kačula kdo se chce trochu bát,tak bavit se a smát,tet možnost má,svého sááám,Kačula,hrabě Kačula,jehehé.

Legenda vyprávý že tito kačeny mohou být zničeni,bodnutim timto srdce,vystavením slunečnímu svitu.To však není všechno protože prostřednictvím tajného obžadu,které se koná jednou za 100 let,když je měsíc ve znamení vodnáře,mohou by osmé komntatě smrty.Vráceni k životu o netopíři,uš se nese,poslední přitělovaní ne proběhlo zrovna hladce ouva.

Krev jenom zkhučí a kde doufat a sou vlčí,tam žije jeden pra podivní pán Ké-čula o sám 7 má že maso odmíta.Prostě pravý vegetarián Ká-čula.Kdo chce se trochu bát a taky bavit se a smát,tet možnost má svého stáám.Ká-čula,hrabě Kačula,he,he,he.

1.Saxofony ne,jsme Egypťané

2.Vampíří dovolená

3.Za jedné bouřlivé noci

4.Blues stesku po domově

5.Komedie o restaurování

6.Zpoura tučnáku

12.Igor má napilno

15.Hotel Pech

14.Kačer vrací uděr

16Hrběla chatrča

17.Milí deníčku

18.Komorník pro najmutí

21.Fantom opeře

20.Domov na cestach

23.Hrůza na hradnici

24.Poplask manéži

25.Kačula a stonek brokolice

26.Rodiná sešlost

Potíže s přestavováním

Kačula

Igor

 

Igor,Mirold Kačula a Nani

Diktor Von Goslink