Jdi na obsah Jdi na menu
 

Archiv aktualit

Příspěvky

Zhodnocení 1.společenského plesu pořádaného SSK Dolní Lomná

21. 1. 2019

Sportovně společenský klub v Dolní Lomné uspořádal dne 19. 01. 2019 v 19:00 hodin historicky první otevřený ples pro veřejnost.  Vzhledem k tomu, že den před tím byl v Lomné myslivecký ples a týden na to ples školní, které jsou zaběhlé a mají svou historii, měli jsme trošku obavy, že nenaplníme kapacitu z důvodu konkurence.  Obavy ale byly úplně zbytečné po lístcích se jen zaprášilo , takže jsme nemuseli ani tisknout plakáty. Nakonec dorazilo na ples 81 nadšenců a my jsme měli nakonec tzv. fuulhouse.

Zhruba v 19:45 hodin oficiálně zahájil ples náš konferenciér Tomáš, který nás všechny prováděl plesem. Následovala večeře, kdy musím zmínit, že byla výborná, takže děkujeme i tímto kuchyni.  Poprvé na plese v Lomné jsme měli i fotobuňku, kde si všichni hosté mohli pořídit foto, které dostali hned do ruky.  Osobně jsem viděl pár skvělých kousků, takže doufám, že byli i s tímto naší hosté spokojeni. Pak už začala volná zábava, kdy nás večerem hudebně prováděl DJ Mirek. Na plese si pro plesající vymyslel konferenciér Tomáš I nějaké soutěže, takže o zábavu bylo postaráno. 

Kolem půlnoci se začala losovat bohatá tombola, takže doufáme, že ti co vyhráli, byli spokojeni. Hlavní cenu, kterou daroval spolek SSK a to třídenní pobyt s polopenzí včetně wellness v Zakopaném si odnesl jeden ze členů SSK, tímto ještě jednou gratulujeme.

Následovala další novinka na místní poměry, kdy jsme dražili jeden ze sponzorských darů.  Jednalo se o dřevěné prkénko, na kterém byl vygravírován náš znak SSK, takže to pro mnohé z nás byla tak trochu srdeční záležitost.  Ze zákulisních informací jsem se dozvěděl, že i několik členů SSK včetně mě bylo rozhodnuto jít do dražby do hodnoty 1.000,-Kč. Nakonec, jakmile se dražba dostala nad tuto sumu, se stal z toho souboj pouze dvou gentlemanů, kdy vítězi bylo nakonec prkénko prodáno v hodnotě 1.800,-Kč. Tímto chceme poděkovat za štědrou podporu našeho klubu.

Dále už následovala ničím a nikým nerušená zábava do časných ranních hodin. Za spolek SSK chceme poděkovat hlavně všem sponzorům, kteří byli tak laskaví a darovali nám spoustu velice krásných cen do tomboly.  Dále pak děkujeme našim dvěma krásným hosteskám Táni a Zuzce, které byly v pekle a staraly se o všechny hosty jak o své děti. Samozřejmě musíme poděkovat všem členům SSK, kteří se jakkoli podíleli na přípravě tohoto plesu a Láďovi za perfektní fotoreportáž. Zvláště musíme poděkovat svým manželkám Lucce a Marcelce, které měly veliký podíl na výzdobě plesu.

Co dodat na závěr.  Doufáme, že jste se všichni dobře bavili a že vám také chutnala místní kuchyně. 

Za SSK Pavel Szczerba.

P. S. Kdo bude mít zájem o druhý ročník plesu, tak dne 18. 01. 2020 se bude konat opět tento ples v hotelu pod Akáty, takže si napište do kalendáře volno a buď Markovi, nebo mne Pavlovi se pak ozvěte, pokud budete mít zájem (hotel není nafukovací). 

 

Zápas roku - SK Slavoj Petřvald v. SSK Dolní Lomná

17. 11. 2016

plakat_01.jpgDne 12. 11. 2016 jsme odehráli 1. přátelské fotbalové utkání s našimi kamarády z SK Slavoj Petřvald. Zápas se odehrál na jejich domácím hřišti (což byla jejich první výhoda). První polovina zápasu (skončila 5:2) se nesla v přátelské atmosféře.

 

Vyhlášena soutěž o nejlepší foto se znakem SSK

8. 9. 2016

dsc_3733.jpg18.2.2016 jsme vyhlásili soutěž o nejlepší fotku se znakem SSK, ať již se jedná o vlajku, dres, nebo plakát. Každoročně pak bude vyhlášen vítěz, který předloží nejlepší z nejlepších fotografií. Další příspěvek můžete shlédnout zde.

 

Hřebenová túra 2016

26. 6. 2016

vyslap-2016_01.jpgV sobotu 18. 6 2016 jsme se opět jako každý rok pod vedením pána lesů, vod a strání Martina Stonavského vydali na jeho předem a skvěle naplánovanou hřebenovou turu. Pracovní název těchto výšlapu, které pořádáme pro naše drahé polovičky , přítelkyně a známé nese název „Vo dvojici ku opici“.

 

O Dolní Lomné a fotografii

12. 6. 2016

Rozhovor pro bohumínskou televizi s tvůrcem naších stránek můžete shlédnout zde.

 

Tenisové klání Szkandera - Gawlas

29. 11. 2015

tenis-28112015_06-n.jpgDne 28. 11. 2015 ve Vendryňské sportovní hale odehrál náš borec Martin Szkandera, vítěz 1. tenisové ligy v Dolní Lomné, utkání s vyzyvatelem panem senátorem Petrem Gawlasem.

 

Výlet do Vysokých Tater 2015

20. 10. 2015

tatry-2015-01.jpgTak jsme se po roce opět dočkali a v pátek 11. Září vyrazili směr Vysoké Tatry, tentokrát do Horného Smokovca. Po týdenním nečasu se nám rýsoval slunečný víkend a tak vládla všeobecná spokojenost a pohoda. Tu ještě vylepšily dvě nové tváře: Palíno Štěrbíno a hlavně 30 litrová kráska z Plzně.

 

První oslava osmdesátin v SSK

24. 5. 2015

_dsc3769.jpgDne 22.5.2015 jsme společně oslavili osmdesátiny, tak znělo oficiálně na pozvánce,  našich dvou členů Sosiho a Jardy (40+40) Tito pánové nemají jen společný rok narození, ale jsou také spjati rodinným poutem. Před „X“ lety Sosi dal požehnání Jardovi a dal mu svoji sestru za ženu. Od té doby to jsou neohrožení švagři, což nám své pevné rodinné pouto na několika akcích dokázali...

 

Novoroční přání 2015

1. 12. 2014

  

vecer-2014-58-.jpgDne 28. 11. 2014 jsme pro naše ženy a přítelkyně, pro naše kamarády a sponzory a pro zástupce naší obce uspořádali již v pořadí 4. Společenský večer. Tentokrát se konal v hotelu „Pod Akáty“ a atmosféra jako vždy byla perfektní. Tomuto již nasvědčoval fakt, že ještě před oficiálním zahájením byly skoro prodány veškeré dostupné flašky s alkoholem. Po oficiálním zahájení, chutné večeři se večer pomaličku začal rozjíždět. Ale jako zkušení vytrvalostní sportovci to co jsme ztratili v úvodu jsme během večera lehce dohnali a ve finiši, který pro ty nejlepší borce byl kolem 4. hod. ráno, ještě přidali něco navíc. Tombola i tento rok byla úžasná a to díky všem, kteří do ní věnovali ceny. Za všechny manželé Martynkovi, kteří mimo jiné věnovali nejúžasnější cenu do tomboly v podobě „gnotku na dříví“ s nápisem SSK, manželé Kresačovi, Gorzolkovi, Hotovi, Friedlovi, dále to byli pila Kawulok, pila Rathousky, Eva z Máneska, Marek z Máneska, LP-efekt, Hospůdka Doma, hotel Pod Akáty, Obecní úřad, Stavebniny Návsí Fiksek a v neposlední řadě poděkování členům SSK, kteří taktéž přispěli cenami do tomboly. Veškeré foto najdete tady.

Jelikož se blíží konec roku 2014 a před námi je poslední sportovní akce tohoto roku „turnaj v ping-pongu“ dne 19. 12. 2014 chci poděkovat vám naším ženám a přítelkyním za vaší celoroční přízeň k našemu sportování, zástupcům obce v čele s naší paní starostkou za vaši podporu během celého roku, taktéž chci poděkovat Vám naším kamarádům a naším sponzorům: Romanu Martynkovi, Radimovi Gorzolkovi, Evce a Markovi z Máneska, Robertovi Szotkowskému, Jankovi Hrčokovi, Mirovi Byrtusovi, Hospůdce Doma.

Závěrem chci poděkovat všem členům SSK za to, že i v tomto roce jsme opět táhli společně tu naší káru. Zvlášť poděkování za zajištění dotaci a cen patří Lukášovi Kresačovi. Ještě jednou Vám všem děkuji a přeji Vám všem v roce 2015 hodně zdraví, štěstí, rodinné pohody a také trochu toho sportu.

Martin Lasota

2015-ssk.jpg

 

4.společenský večer SSK Dolní Lomná

29. 11. 2014

vecer-2014-26-.jpgSkvělí lidé, skvělá zábava, skvělé jídlo...takto by se dal charakterizovat 4.společenský večer SSK Dolní Lomná v Hotelu pod akáty v pátek 28.listopadu 2014. Reportáž z večera je tady.

Foto: Ladislav Pekárek  a Vastimil Kaniok