Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kdo jsme

znak.jpg dolni-lomna_ok.jpg
Zpět Dále


Kdo jsme

Jsme parta kamarádů, které baví sport  všeho druhu, kteří mají chuť a zatím i síly pořádat různé sportovní akce a zábavu pro děti a blízkou veřejnost, jak se můžete přesvědčit na naších stránkách a  samozřejmě také nehynoucí chuť si sednout k pivku a podebatovat. Prostě takoví normální chlapi.

Proč jsme

Hlavním cílem založení Sportovně společenského klubu Dolní Lomná (dále jen SSK) je organizování sportovních akcí v naší obci a tím přilákat lidičky všech věkových kategorií ke sportovním a někdy i zábavným aktivitám. Pro nás členy a naše kamarády spíš zkratka SSK vystihuje název  "Sdružení sportujících kamarádů" . Členem SSK se může stát každá fyzická osoba. Všichni si musí uvědomit, že to není žádná výdělečná činnost, ale je to hlavně čas strávený organizováním a zajišťováním  sportovních a zábavných akcí.

Toto vše, tím myslím první úvahy a plány o založení sportovního sdružení a pořádání sportovních a zábavných akcí začalo zrealizováním dlouho očekávaného plánu výstavby víceúčelového hřiště v naší obci, které bylo otevřeno na podzim 2010. Tímto naše úvahy a plány dostaly realističtější obrysy a mohli jsme již v roce 2011 naším občanům a široké veřejnosti nabídnout zúčastnění se sportovních a zábavných akcí.

Ti z Vás, co jste zakládali sdružení, mi dáte jistě za pravdu, že k tomu je hlavně potřeba dobrá parta lidí, kterým jde o společnou věc. Tímto Vám všem děkuji a věřím, že minimálně s touto partou lidí se nám v budoucnu podaří  uspořádat zajímavé sportovní, a pro děti zábavné akce.

 

Dále