Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střílečky

3. 3. 2014

Gta San Andreas : Hra se, narozdíl od Vice City, přesunula do jiné roviny. K dispozici máme celý stát, ve kterém budeme působit. Časově se posuneme do roku 1992, kdy se vrací do města Los Santos černošský uličník Carl Johnson. Po cestě z letiště je zastaven zkorumpovanými policisty, kteří ho zrovna nemají v lásce, oberou mu o prachy a vyhodí ho za jízdy z auta. Jediným dopravním prostředkem, které má k dispozici, tedy kolo, dojede do svého rodného domku. Zjišťuje, že jeho matka byla zavražděná, členové rodiny mrtvý a celý gang se rozpadá a čekají až je konkurence dodělá. Vrcholem všeho je, že ti samí zkorumpovaní policajti, kteří ho uvítali, ho obviní z vraždy. Carl je však houževnatý chlapík, rozhodne se vzít osud do svých rukou, chce získat respekt, přátele, sjednotit rodinu, očistit své jméno a nakonec ovládnout celý San Andreas. Je i možnost multiplayer nebo si stahovat různé mody. Parkour mod.. atd.

Gta V: Vyšla nová verze GTA !!! Zatím jen na konzole. PS3,XBOX.. Měla by vyjít i na PC.GrandTheft Auto V (nebo také GTA V a GTA 5) je pátý díl herní série Grand Theft Auto, vyvinutý firmou Rockstar Games. Hra je zasažena do fiktivního města Los Santos a přilehlých oblastí, při jejichž designování se tvůrci nechali inspirovat skutečnými místy v jižní Kalifornii.Vydání hry bylo původně plánováno na jaro 2013 pro PlayStation 3 a Xbox 360,[1] avšak na konci ledna 2013 byla hra odložena na 17. září. Rockstar Games zatím zveřejnili 4 trailery, 2 gameplay videa, 194 screenshotů a asi dvacet artworků.Příběh se odehrává v Los Santos – velkoměstě známém již ze hry Grand Theft Auto: San Andreas. Město se nachází ve fiktivním státě San Andreas. Hra má tři hlavní postavy – Michael, Trevor a Franklin, mezi nimiž si hráč bude moci přepínat. Součástí hry je také multiplayer (pod názvem Grand Theft Auto Online), který byl spuštěn 1. října.

Hidden and Dangerous 2: Suprová hra od ČESKÝCH VÝVOJÁŘŮ
Něco o ní
:Hned po zapnutí  si musíte vytvořit profil kde si zvolíte jméno a obtížnost. Obtížnosti jsou celkem čtyři. Na jednoduchou je hra velice lehká a většinou stačí říct vaší jednotce ať jde za vámi a projít celou mapu, při tom všechen odpor smetete jako lavina. Na normální obtížnost už jsou nepřátelé přesnější a vaši vojáci toho vydrží méně, je tedy potřeba se více krýt. Na těžkou obtížnost už vaši lidé vydrží většinou pouze tři zásahy takže se vyplatí postupovat opatrně a neútočit na připravené nepřátele, a při boji proti velké přesile je vhodné zapojit společníky, musíte na ně ale dávat pozor a navíc máte jen 3 možnosti uložení na jednu misi.Na nejtěžší obtížnost už radši ani nesmíte dát nepřátelům šanci vystřelit a hru si můžete ukládat jen po dokončení každé mise. Jakmile máte zvolenou obtížnost tak ještě musíte změnit ovládání, základní nastavení je velmi zastaralé(pohyb šipkama, střelba enterem atd). Potom už můžete hrát. Hra obsahuje 23 misí+1 výcvikovou a podíváte se do: Afriky, džungle,Norska,Česka, Francie a Alp.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář