Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kapitola - kamarád s výhodama

7. 11. 2022

Chvíli se dívám na místo, ze kterého zmizel mrknutím oka. Pak zavrtím hlavou a vejdu do domu. Jsem tu sám. Máma má nějaký večírek v práci. V kuchyni si vezmu něco k jídlu a zabarikáduju se u sebe v pokoji, kde si pustím počítač. Než mi naběhne, vysvléknu se z kostýmu a natáhnu si kalhoty na spaní. Posadím se zpátky k počítači a najedu na dark web. Neptejte se mě, jak jsem se tam dostal. Ani já sám nevím. Hledal jsem fakt dlouho a jednoho dne jsem tam najednou byl. Zadám jméno toho chlapa a čekám, co to na mě vyplivne. Po chvíli se objeví celá stránka odkazů. Hned první je zajímavý, a tak na něj kliknu. Objeví se něco jako deník. Chvíli váhám, než se pustím do čtení. Jsou to zápisky nějakého lovce. Podle toho, co píše, tak lovil upíry. Se svou jednotkou, jinak to fakt nazvat nejde, hledali toho úplně prvního upíra. Zdroj toho všeho. Všichni upíři, kteří byli mladší jak dvě stě let, ani netušili, že někdo takový existuje. Pak narazili na jednoho staršího. Od něj se dozvěděli o nějakém Drakeovi. To on jim prý vládne. Jenže už několik desítek let ho nikdo neviděl. Lehce se zamračím. Že by to byl ten muž? To je blbost. Zamítnu to okamžitě. Vypnu počítač a jdu si lehnout. Upíři přece neexistují.

Probudím se v deset dopoledne. Vylezu z postele, spáchám hygienu a jdu do kuchyně si udělat něco k jídlu. Nepředpokládám, že máma je vzhůru. Ani netuším, kdy přišla domů. I s jídlem si sednu do obýváku k televizi a pustím si ji. Přepínám ji dost dlouho, než najdu nějaký pořad, který mě zaujal. Najím se, vypnu telku a vrátím se do svého pokoje, kde pustím znovu počítač. Najedu na skype a pustím ho. Už tam je kamarád, kterého jsem poznal na jednom webu s povídkama s gay tématikou. Kliknu na něj, ale už mu nestačím napsat, protože mi zavolá. Přijmu jeho videohovor.

„Ahoj, krasavče.“ Zavrká na mě. Usměju se.

„Ahoj.“ Prohlédne si mě.

„Vypadáš nějak sklesle, stalo se něco?“ Prohrábnu si vlasy.

„Ani se neptej.“ Povzdechnu si. Pozvedne obočí.

„Tak teď si probudil mou zvědavost. Mluv nebo ser písmenka.“ Poradí mi přátelsky. Zašklebím se.

„Ten vůl Kain.“ Zaúpím. Pozvedne obočí.

„Myslíš toho kluka, cos do něj byl platonicky zamilovanej?“

„Líbil se mi.“ Ohradím se.

„Co provedl?“ Zeptá se, aniž by to komentoval.

„Jeho kamarád pořádal večírek. S Markusem jsme na něj šli.“ Začnu obšírně.

„Zatím to vypadá dobře.“

„Jo, než si mě pozval do nějakého pokoje a políbil mě. Přitom nás fotili jeho kamarádi.“ Suše mu vylíčím. Pozvedne obočí.

„A co s tím chtějí dělat?“ Pokrčím rameny.

„Netuším, ti kreténi se tlemili, že jsem fakt gay a že to mají teď potvrzené.“

„Cos mu udělal? Mám zavolat pohřebáky?“ Zeptá se celkem v klidu.

„Rozbil jsem mu nos a poradil jim, ať si to nezapomenou taky vyfotit a zmizel jsem tam odtud, jak nejrychleji to šlo.“ Povzdechnu si. Chvíli si mě soucitně prohlíží.

„Mám přijet?“ Zaskočeně se na něj podívám. Je to fakt hezkej chlap. Krátké blond vlasy, nebesky modré oči a rty k zulíbání. Jenže není můj typ. Povzdechnu si.

„Nemusíš, kocoure. Já se s tím poperu.“ Uchichtne se. Nebere to nijak tragicky.

„Dobře.“ Pousměju se a povídáme si spolu dost dlouho, než mě máma zavolá k obědu. Rozloučím se s ním, vypnu skype a seběhnu dolů.

„Ahoj, ty už si vzhůru?“ Pozvednu obočí. Zašklebí se na mě.

„Přišla jsem ve tři. Stihla jsem i uvařit.“ Suše mi odvětí a dá na stůj jídlo. Poděkuju jí, popřeju dobrou chuť a najím se.

„V kolik máš ten trénink?“ Zeptá se mě. Překvapeně se na ni podívám a chvíli přemýšlím. Tak nějak jsem zapomněl, že mám dneska další trénink karate.

„Asi ve dvě, proč?“

„Jen tak.“ Pokrčí rameny a taky se nají. Po jídle umyju nádobí a odběhnu do svého pokoje se připravit. S věcmi seběhnu přesně v půl druhé dolů, obuju se a vyběhnu do doja. Cestou nikoho nepotkám. Díky všem bohům za to. Nejspíš bych společenskou konverzaci nezvládl. Bez nehody dojdu do doja. V šatně se převléknu a jdu na plac. Pozdravím se s ostatními a po úvodním přivítání se pustíme do tréninku. Uvítám, že nás dost péruje. Potřebuju se odreagovat a zapomenout, že mě Kain ponížil. A to jsem si v jednu chvíli i myslel, že je jiný. Potřesu hlavou a raději se věnuju tréninku, než skončím s monoklem. Po hodině nás pustí. V šatně se osprchuju a převléknu.

„Dneska to byl fakt záhul.“ Povzdechne si jeden z naší skupiny.

„My povídej. Jsem ke konci myslel, že vypustím duši.“ Ušklíbne se další.

„Kluci, trochu života do toho umírání.“ Rýpnu si do nich. Oba se na mě podívají.

„Ty máš nějak moc energie. Hele, už máš někoho?“ Povzdechnu si.

„Nechcete si podat ruku s mou mámou? Ta se mě na to samé ptá třikrát do týdne.“ Ušklíbnu se na ně.

„Nejspíš proto, že bys to už potřeboval.“ Sejme mě. Pozvednu obočí.

„Prosím?“ Jeden ke mně přijde a obejme mě kolem ramen.

„Potřebuješ sex jak sůl. Kdys ho naposledy měl?“ Povzdechnu si.

„Nemyslíš, že bys to měl nechat na mě?“ Uchichtne se.

„Nejspíš jo. Klidně můžeš jít za mnou. Jmenuji se Joshua. Nevadí mi být kamarád s výhodama.“ Mrkne na mě.

„Saimon.“ Poplácám ho po ruce.

„Já vím.“ Zavrní mi do ucha a dá mi pusu těsně pod něj. Vyvléknu se z jeho náruče.

„Joshuo, prosím.“ Povzdechnu si.

„Asi nejsi zvyklej na to, aby tě někdo sváděl, že?“ Uculí se. Prohlédnu si ho. Je vysoký stejně jako já. Z karate má vypracovanou postavu. Okouzlující čokoládové oči. Hnědo červené vlasy má rošťácky rozcuchané.

„Což o to, kluk si fakt k nakousnutí, ale..“ Nedopovím.

„Ale co?“ Zavrní. Chvíli se na něj dívám.

„Tak jo.“ Rozhodnu se najednou. Uculí se na mě, sbalí si své věci a kývne na mě.

„Tak pojď, mám vlastní byt.“ Nabídne mi ruku. Stisknu mu ji a se svými věcmi jdu s ním. Cestou si nadávám, co to kruci provádím. Ještě nikdy jsem s nikým nebyl.

„Joshuo, asi bys měl něco vědět.“ Nakousnu po chvíli váhavě. Podívá se na mě a pozvedne obočí v jasné otázce.

„Nikdy jsem sex neměl.“ Přiznám. Joshua se zastaví a překvapeně na mě kouká.

„Chceš mi říct, že budu tvůj první? Jsem poctěn.“ Zavrní a o to rychleji mě táhne k sobě. Odvede mě skoro na druhou stranu města, kde jsou bytové domy. Zamíří k jednomu vchodu a odemkne dveře. Vejdu za ním. Nechám se vést do příslušného patra, kde mě pustí do svého bytu.

„Je to jen malý byt, ale dostal jsem ho od rodičů.“ Vysvětlí mi. Rozhlédnu se kolem sebe.

„Je to tu moc hezký.“ Trochu se usměju. Vrátí mi úsměv, zamkne dveře, přejde ke mně a obejme mě. Najednou znervózním, ani nevím proč. Polknu. Joshua se ke mně nahne a políbí mě. Oplatím mu polibek a obejmu ho kolem krku. Zavrní a polibek prohloubí. Musím říct, že jen tohle stačí k tomu, abych byl vzrušený. Joshua se semnou rozejde dál do bytu. Kam mě vede zjistím ve chvíli, kdy mě položí na postel. Usměje se na mě a svlékne si triko. Polknu a vztáhnu k němu ruce. Začnu se ho váhavě dotýkat. Nechá mě a sám mi svlékne triko. Pak se sehne a polibky objevuje mou hruď. Poprvé zasténám, jak je to příjemné. Uculí se, a zatímco začne mučit mé dvě bradavky, rozepne mi kalhoty. Ani si toho nevšimnu, dokud mi je nestáhne. Prsty pak vjede pod trenky a obejme mou chloubu. Zasténám a rozepnu pro změnu jeho kalhoty. Joshua se na mě podívá a políbí mě, než stáhne kalhoty mě i sobě i s trenkama.

Zvědavě se podívám na jeho penis a polknu. Má ho fakt obrovskej a já začnu přemýšlet, jak se tohle dostane do mě. Joshua nejspíš ví, na co myslím. Sehne se a políbí mě.

„Nepřemýšlej o tom.“ Zavrní a začne se věnovat mému penisu. Vezme mě do úst. Vykřiknu a prohnu se směrem k němu. Jen zvýší své úsilí a já po chvíli vyvrcholím do jeho úst. Joshua všechno spolkne a já si teprve teď všimnu prstů ve mně. Pohne s nimi a pohladí nějaké místo uvnitř mě. Okamžitě se mi před očima roztančí hvězdičky a já zasténám. Uculí se na mě a prsty najednou zmizí. Podívám se na něj. Sehne se ke mně a políbí mě. Oplatím mu polibek. Pak vezme mé nohy a zvedne je. Podívám se na něj s úzkostí, ale to už do mě začne pronikat. Zareju mu nehty do paží, jak to bolí, a zasténám. Na chvíli přestane.

„Uvolni se.“ Zavrčí skrz zatnuté zuby. Zhluboka se nadechnu a snažím se o to. Joshua to vyřeší po svém. Pohne se dopředu a na jeden příraz do mě pronikne. Vykřiknu bolestí a z očí se mi spustí slzy. Joshua mé nohy pustí, sehne se a začne mě líbat.

„Pst, neplakej, už to nebude bolet.“ Slíbí mi.

„Takhle to bolí jen na poprvé, zlato.“ Zašeptá mi. Přikývnu. Hlavně mi pomáhá to, že se nehýbá. Jen mě líbá a hladí po těle. Jeho doteky smývají bolest. Když ucítí, že jsem se úplně uvolnil, pohne se ve mně. Okamžitě zasténám slastí a pohnu se proti němu. Uculí se a začne se pohybovat. Sténám a užívám si to. Když cítí, že se blíží k vrcholu, vezme můj penis do ruky, aby mě vyzvedl k sobě. Oba vyvrcholíme ve stejný moment. Joshua pak padne na mě. Obejmu ho a začnu se probírat jeho vlasy. Jen se pousměje a políbí mě na čelist. Chvíli takhle setrváme, než ze mě vyklouzne a lehne si ke mně. Vtáhne si mě do náruče a já se k němu milerád přitulím. Joshua mě hladí po zádech.

„Jak se ti to líbilo?“ Zavrní. Usměju se.

„Nebylo to špatné, ale myslím si, že se cvikem se to lepší.“ Zavrním. Zasměje se.

„Ty jsi ale nenasytný.“ Políbí mě. Oplatím mu polibek.

„Jak dlouho?“ Pozvedne obočí.

„Jak dlouho co?“ Pozvednu obočí.

„Ty víš, na co se ptám. Jak dlouho mě chceš v posteli?“ Pohladí mě prstem druhé ruky po tváři.

„Od té chvíle, kdy jsem se dozvěděl, že jsi gay.“ Přizná mi.

„A to je?“ Snažím se, aby mi to upřesnil. Uchichtne se.

„Pár měsíců, Saii.“

„Hm….tak to bychom neměli ztrácet čas dalším mluvením.“ Zavrním a vrhnu se na jeho rty. Tentokrát vyměníme pozice, takže se napíchnu na jeho penis. Fakt, že mě už tak hezky roztáhl, to jen usnadní. Milujeme se dost dlouho, než mi zazvoní telefon. Najdu ho ve svých kalhotech a podívám se, kdo mi volá. No jo, máma.

„Už musím jít.“ Smutně se podívám na Joshuu. Usměje se na mě a obejme mě kolem pasu, než mi dá pusu.

„To není konec světa, zlato. Přijít můžeš kdykoliv.“ Zavrní.

„Jen aby bylo jasno, jsme jen kamarádi s výhodama, nechodím s tebou.“ Podívá se na mě. Kývnu hlavou.

„Jasně, že jo.“ Souhlasím a jdu se osprchovat. Musím si hlavně smýt své i jeho sperma. Je dost nepříjemné, když mi to stéká ze zadku. Po sprše se obléknu a vezmu si své věci.

„Máš jich víc?“ Napadne mě najednou. Pozvedne obočí.

„Co?“

„Těch kamarádů s výhodama. Máš jich víc?“ Joshua se na mě uculí.

„Několik. Jestli chceš trojku, není problém.“ Zavrní a políbí mě. Najednou se natáhne za mě a něco vezme z háčku. Podá mi to. Na dlani mi leží klíče.

„Můžeš přijít kdykoliv.“ Vysvětlí mi. Poděkuju mu pusou a vypadnu z bytu. Klíče si cestou dám ke svým od mámina domu. Dojdu domů a odemknu. Máma vyjde z obýváku a zamračí se na mě.

„Kdes byl?“

„Na tréninku?“ Nadhodím s pozvednutým obočím. Povzdechne si.

„Fajn, když se někde zdržíš, tak mi aspoň napiš, že přijdeš později. Jsou to už tři hodiny po tréninku, Saimone.“

„Fajn mami.“ Kývnu hlavou a odejdu do svého pokoje. Zavřu se, tašku hodím k posteli a natáhnu se na ni. Rozepnu si kalhoty a vjedu si rukou dovnitř. Musím říct, že to byla fakt jízda. Tři hodiny plné sexu. Vytáhnu ruku a stáhnu si kalhoty ke kotníkům. Jednou rukou obejmu svůj penis, který je opět probuzený, a druhou zajedu ke svému zadečku. Vjedu prsty dovnitř a zasténám. Vejdou se tam čtyři, jak jsem roztáhlí. Ještě teď si vybavuju tu horkost jeho penisu a chuť jeho spermatu. Naučil mě i jak ho mám kouřit. Stačí pár tahů na mém penisu a znovu vyvrcholím. Utřu se, převléknu a posadím se k počítači. Na toho chlápka ze včera úplně zapomenu, ale on se připomene sám zvonkem ve chvíli, kdy slunce úplně zapadne.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář