Jdi na obsah Jdi na menu
 


SOUTĚŽ!!! :)

Povodí Ohře, státní podnik, ve spolupráci s Ekologickým centrem Most pro Krušnohoří u příležitosti tak významného dne, jako je 100 let vodního díla Janov, vyhlašuje soutěž.

Zúčastnit se mohou úplně všichni. Vyberte si soutěž vědomostní nebo kreativní, podle toho, co vám více svědčí nebo co vás více baví. Soutěžit můžete až do 30.6.2014.

Vědomostní soutěž
Zapojíte-li se do naší vědomostní soutěže, nejenže získáte možnost vyhrát pěknou cenu, ale rozhodně se dozvíte i mnoho zajímavostí o historii vodního díla Janov a o oblasti, v níž se nachází.

 Kreativní soutěž
Pokud jste kreativci, vezměte pastelky, vodovky, tužky, křídy nebo cokoli, čím se dá malovat, a vytvořte obraz přehrady, buď té naší oslavované nebo jiné, ať již existující či vymyšlené. Že neumíte kreslit a malovat? Můžete svou kreativitu projevit i písemnou tvorbou: Složte básničku nebo originální gratulaci. Využijte možnosti popřát vznešené jubilantce. Jak často přejete někomu ke 100. narozeninám? Nyní máte skvělou možnost, třeba se vám to již nikdy nepoštěstí. A navíc s možností vyhrát zajímavé ceny od státního podniku Povodí Ohře. Stoleté jubileum vodního díla Janov si mimořádnou pozornost a mimořádnou oslavu dozajista zaslouží.

V případě nejasností či dotazů nás můžete kontaktovat na bezplatné telefonní lince – 800 195 342.

Autoři:

  • Ekologické centrum Most pro Krušnohoří
  • Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s., Most

Sponzor soutěže Povodí Ohře, státní podnik 

Zdroj: 100 let Janovské přehrady oslavíme SOUTĚŽÍ. EKOLOGICKÉ CENTRUM MOST PRO KRUŠNOHOŘÍ. Ekologické centrum Most [online]. 1. 4. 2014. Most, 2014, 2014 [cit. 2014-04-17]. Dostupné z: http://www.ecmost.cz/clanky.php?page=soutez_poh