Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na těchto stránkách naleznete ručně vyráběné wrap náramky, shamballa náramky, bytové dekorace.

 

Wrap náramky jsou ručně vyráběné náramky inspirované návrhářkou Chan Luu. Jsou vyrobené z kůže, korálků, pevných netřepících se nití a jako zapínání slouží ozdobný knoflík nebo háček ve tvaru S. Každý kus je originál. Wrap náramky můžete nosit k jakémukoli oblečení, lze nosit i více náramků najednou nebo je kombinovat s hodinkami či jinými náramky. 

 

Shamballa náramky jsou vyváženou energií inspirovanou jógou a Tibetským náboženstvím v podobě náramku. Shamballa náramek je vyroben ručně, a to z voskované šňůry a perel či korálků. Zapínání náramku je řešeno jednoduchým systémem posuvných tkaniček, které se lehkým pohybem utáhnou nebo povolí, tudíž lze náramek snadno přizpůsobit téměř každé šířce zápěstí. Náramky můžete využít ke každodennímu nošení nebo také jako zajímavý módní doplněk do společnosti.

 

Papírové květiny jsou vyrobeny z barevného papíru a perliček. Je možné spojit několik květin, čímž vznikne krásná bytová dekorace. Lze je použít nejen v domácnosti, ale i v obchodech, prodejnách apod.

 

Korálkové stromečky jako krásná bytová dekorace. Vyrábí se z korálků a kamene.

 

Dekorační koule jsou originální dekorací do bytu. Tyto dekorace je možné zavěsit.