Jdi na obsah Jdi na menu
 


Můj příběh

 

img_7726.jpg

 

logo.jpg 

   ..." Když jsem před několika lety otevřela svou první knížku o Feng shuiprožila jsem velkou radost. Konečně jsem našla to správné obohacení a zjemnění své práce (projektování bydlení a prostorů pro podnikání), které jsem hledala.

  Teprve později jsem si v numerologické knížce Dana Millmana "Čísla života" přečetla, že svou prací mám vytvářet most mezi dvěma světy, zemským a duchovním. 

  Myšlenku o "mostu mezi dvěma světy" symbolizuje i moje logo, které navrhnul Roger Green - výborný Feng-shui odborník a učitel "...

 

 studium a praxe:                                            

   Jmenuji se Marcela Machková Novotná (změnila jsem příjmení v říjnu 2019 - původní příjmení Marcela Novotná). Ve stavebnictví se pohybuji od patnácti let. Nejdříve ve školách, později v praxi na stavbách a nyní už spoustu let projektuji stavby na bydlení a menší podnikání. 

 Do projektů zapracovávám principy Feng - shui. Dělám posudky a Feng shui konzultace. Moje práce není jen o Feng shui a projektování, ale také o psychologii. Psychologie je nedílnou součástí každého návrhu. Bydlení nebo podnikání je navrženo pro konkrétní obyvatele.  

 Feng shui ve spojení s psychologií může nabídnout nejen harmonický krásný domov nebo úspěšné podnikání, ale i cestu ke změně, nový životní styl, jiné myšlení… 

 

·  stavební vzdělání : 

SPŠ stavební Brno, VUT fakulta stavební Brno 

Praxe na stavbě – 6let 

Projektování staveb pro bydlení a podnikání od r. 1997 

Autorizační zkoušky 1998 

Projektování s principy Feng shui od r. 2005 

 

·  Feng shui vzdělání : 

Evropská škola Feng shui Rogera Greena 3 moduly 2004 - 2008 

Posvátná geometrie s Danem Wintrem 

Projekty, posudky a přednášky

Základní kurz numerologie - únor 2015 - Bakova numerologická škola

Studium Dálkové umělecké akademie (osm semestrů) - obor kresba, malba u akademické malířky Jany ŠIMÁČKOVÉ a MgA Alice Weiserové - Grafická umělecká škola Jihlava - od září 2014. Studium ukončeno v únoru 2020.