Jdi na obsah Jdi na menu

Rychlé šípy

16. 7. 2014

Dnes trochu zvesela, protože když se něco stane, je třeba zachovat si smysl pro humor. Ráno si vykračujete pěkně po svých. V krásných nových botkách, ťapkáte, běháte, jupí do práce. A zpět z práce už se plazíte s berlema a jednu nohu jako byste ani neměli, prakticky ji taháte za sebou.

Tak pěkně začal dnešní den. Když vám cca 150 kg spadne přímo na nárt a váš vysoký práh bolestivosti způsobí, že jste v cajku, nic vás nebolí, lidé se starají a vy se usmíváte. Nemine ale ani patnáct minut je vám zle, upadáte do mdlob a slyšíte kolem sebe jen: „volejte záchranku!“ No krása, v pět ráno, s rychlými šípy do Fakultní nemocnice Motol. Moje první rychlojízda sanitkou – sledujíc míhající se stromy jsme dojeli až na úrazovou ambulanci, kde se kolem mě točilo neskutečné množství arogantních lékařů, které nezajímalo nic jiného, než poplatek za ošetření! K nevíře.

No a tak jsem měla krásné zpestření dne, dostala jsem bolestné, byla jsem všemi obletována a litována – ne že by to nebylo milé, ale někdy jsem si už připadala jako pětileté dítě. No a navíc jako suvenýr mám obrovskou sloní nohu, porušené šlachy, bolení, berle, ortézu a nevejdu se do žádný boty ! xDD Ale smysl pro humor jsem neztratila, je mi fajn, válím se, láduju se zmrzlinou a na ty tropický vedra  jsem se vyzbrojila luxusní fuseklí přes ortézu, abych si jí hned nezničila, když už byla aspoň ta zadarmo !  

No ne ?

Krásný poúrazový den ze sloního městečka Květovany!  Všechno špatný je ale pro něco dobrý. Jsem toho živým důkazem! Slonům zdar !

Vaše  K