Jdi na obsah Jdi na menu
 


Erotické od 18 let (zakaz pro pana šina !)

Příspěvky

V polepšovně (od 18 let)

10. 4. 2014

Ráno jsme se probudili, a když Květa viděla, že jsme vstali oba dva, hned mi ho vzala na chvíli do pusy a po několika minutách už na mně s hlasitým sténáním rajtovala. To uslyšela Olina, která se už také probrala a přišourala se k nám do ložnice. Když nás viděla, začala si hned mačkat koz a projíždět si rukou kundu. Vzdychala u toho, jako kdyby ho tam měla až po koule.

 

Žáci ji znásilnili a teď je miluje (od 18 let)

10. 4. 2014

  Bylo mi 24 a byla jsem stále panna. Ne že bych byla nějaká ošklivka, dlouhovlasá blondýna, měřím 175 a vážím 65 kilo, prsa mám stále ještě pevné trojky. Celkem dost kluků se o mě snažilo, ale nikdy to nebyl takovej te můj vysněnej ideál. Takže můj sexuální život se točil kolem červené knihovny a vlastní ruční práce.

Začala jsem učit na jedné základce nevalné úrovně. Jako čerstvá absolventka sem si nemohla příliš vybírat. V podstatě sem tam šla jen kvůli praxi, s tím že za rok si najdu lepší školu.

Práce mě bavila až na ty neskutečně drzý deváťáky.

 

Párty s učitelkou (od 18 let)

10. 4. 2014

 

Mezi kozy (od 18 let )

10. 4. 2014

 Někdy už mi ředitelování leze na mozek. Jakoby nestačily stížnosti rozlícených rodičů na učitele, kteří nepochopili génia jejich ratolesti – haha, ještě do toho donáší učitelský sbor jeden na druhého. Zasloužili by profackovat stejně tak, jak dělám s deváťákama. Na ty nic jiného než pádná ruka neplatí. Sice si z ní dělají stejně málo jako z planých řečí, ale aspoň se u toho člověk zbytečně nerozčiluje. Učitelky to s nimi nemají opravdu lehké. Nedivím se, že zejména některé méně zkušené kolegyně se po hodině, rovnající se očistci, strávené v devítce rozbrečí. 

 

Kamarádova matka mě rajcuje (od 18 let)

10. 4. 2014

 Loni v létě mi můj kamarád Marek navrhnul, abych jel s ním a jeho matkou na chatu. Slíbil ji prý, že s ní na chatě stráví týden, ale sám by se nudil, tak chtěl abych jel taky, že pořádně zakalíme a třeba sbalíme nějaké holky z vesnice, kde se chata nacházela.

 

 

Prohlídka na letišti (od 18 let)

10. 4. 2014

 

Překvapení (od 18 let )

10. 4. 2014

 

Sex po turnaji

10. 4. 2014

 V sobotu brzy ráno jsem jel s mými kamarády na turnaj ve stolním fotbálku do Přerova. Kolem 22:00 hodiny jsme spolu jeli domů už po cestě mi volala moje nová přítelkyně Veronika kde jsem a kdy se vrátím. 

 

Eroticke od 18 let

10. 4. 2014