Jdi na obsah Jdi na menu
 


 Vítejte na stránkách věnovaným jachtařskému sportu a poznávání zajímavých míst. Na těchto stránkách naleznete komentáře k lodím a především k místům. Czechyachtteam.cz je skupina jachtařů, která neustále objevuje nové lodě a poznává nová místa. Díky tomu Vám může snadno poradit, kam se podívat, pokud jedete na jachtařskou dovolenou, ale i za sportovním jachtingem.  Přidáme i několik fotek od nás i našich zákazníků. Popíšeme možnosti plaveb. Pokud zvažujete plavbu, nebo hledáte aktivní dovolenou, snad právě Vám tyto stránky pomohou.

23.jpg

7.jpg

 

 

Premuda a Škarda

22. 4. 2014

| Rubrika: Yachting - sport a zábava

 Dva z nejmenších ostrovů v oblasti, ovšem ne ledajakých. Právě na těchto ostrůvkách je mnoho zátok vhodných ke kotvení a koupání, dokonce jedna vesnice s kostelíkem. Zastávku na nich mohu jen doporučit

 

Ist, malý a krásný

15. 4. 2014

| Rubrika: Yachting - sport a zábava

 Název článku vystihuje přesně to, čím tento maličký ostrůvek nedaleko Zadaru skutečně je. Avšak i to, co je malé, může být krásné. Proto právě tomuto ostrůvku chci věnovat článek. Kdo na Istu již byl, rád se na něj vrátí, kdo nebyl, nejvyšší čas se k němu vydat.

 

Fotoalbum