Jdi na obsah Jdi na menu
 


Statečná autíčka

5. 5. 2019

 

STATEČNÁ AUTÍČKA

 

 Hanička

hanicka.png

 

Hanička a Pavlík jsou přátelé na život a na smrt.

Hanička je velmi dobrá Hasička. A nejlepší Přítelkyně Pavlíka. Ale také to je nejlepší přítelkyně vytuněného Henryho. Hanička na rozdíl od Pavlíka jezdí raději pomaleji. Její nejoblíbenější Barvy jsou Červená a světle modrá atd. 

 

 

 

Pavlík

pavlik.png

Pavlík  je velmi dobrý policista. A  nejlepší přítel Haničky. Ale také je nejlepší přítel Vytuněného Herryho.Strašně rád jezdí hrozně rychle. Samozřejmě hlavně ve volném čase. A jeho nejoblíbeněší barvy jsou černá a bílá a Modrá atd.

 

 

 

 

 

Pohromák

pohromak.png

Je to na rozdíl od ostatních obyvatel města Autov pták tudíž nemá motor. Ale nejmenuje se pohromák bezdůvodně občas totiž způsobí i nějakou pohromu třeba že zapomene pořádně uhasit oheň, nebo také třeba někdy něco splete. Třeba jak jednou omylem poslal Piérovi Preclíkovi místo receptu na koláčky recept na práskačky, atd. A má tady spoustu kamarádů.  A jeho nejoblíbější barvy jsou modrá a červená a žlutá atd.

 

 

Harry


harry.png

Herry  je tak trochu rošták a rád se často baví tím že    dělá různé někdy i docela nebezpečné žetíky. No prostě je to tak trochu rošták. Je to nejlepší kamarád Pavlíka a samozřěmě že má  ještě spostu dalších kamarádů. Což tomu Herrymu dokonce vyčítal jeho bratranec Štěpán, což od něho tedy nebylo zrovna dvakrát hezké, protože to je přece každého soukromá  věc s kým se kamarádí. Pokud tedy ten kamarád tomu svému druhému kamarádovi třeba nějak neubližuje. Protože takové kamarádství už totiž přestává být dobré. Jeho nejoblíbenější barvy jsou černá a oranžová atd.

 

 

Terka 

terka.pngTerka je velice chytrá motorka. Nejraději má růžovou barvu, a samozřejmě že má spoustu kamarádů a je to expertka na to jak naložit se svými volnými dny.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lenka

lenka.png

Lenka je velmi chytré letadlo a pomáhá poštákovi Rosťovi s jeho prací.Její nejoblíbenější barvy jsou červená a žlutá atd. A samozřejmě má spoustu  kamarádů.

 

 

 

 

 

Alice

 

alice.png

Alice je požární hlásič a když  jí takzvaně někdo ohlásí nějakou pohotovost tak ona pak tu informaci předá    Pavlíkovi a Haničce a ti se pak podle té informace vypraví do akce. Její olíbená barva je oranžová. A samozřejmě že má i spoustu kamarádů.