Jdi na obsah Jdi na menu
 


příběhy

 

 

 

Jméno : Tyraelavlcice-tyraela.jpg

rodiče: máma Asteca otec: mrtvý

Magie: iluze

pohlaví:vlčice

postavení:kappa

o vlkovi :

Tyraela měla vždycky strach z vlků z nepřátelské smečky protože když byla mála tak vlci z nepřátelské smečky zabili nejlepší kamarádku a zárověn dceru alf Leanu i když s nějakými vlky úplně nesouhlasí tak vždy dělá jakože s nimi souhlasí

Příběh:

Když Tyraela dosáhla věku 2 měsíce tak si chtěla najít co nejvíce kamarádek to se jí ale moc nepovedlo a našla si jenom jednu - a to dceru alf Leanu. Když byly s Leanou dostatečně staré tak dostali za úkol ulovit srnu aby se prokázalo jestli sou schopny se ubránit. Ale srny žili až na území nepřátelských vlků, takže se nepozorovaně dostali až k srnám ale všimli si jich 2 vlci co drželi hlídku protože hned v malé Leaně poznali dceru alf z nepřátelské smečky tak neváhaly a zaútočily. Leana rychle než ji zabili tak zavolala na Tyraelu :"UTEČ! než tě dostanou" . Tyraela zaváhala ale pak nakonec poslechla a utekla až ke skále na které se usídlila její máma Asteca ji našla a zeptala se co se stalo a Tyreala řekla "Když sme s Leanou lovili tak nás našli vlci z nepřátelské smečky a zabili ji její poslední slova byli: UTEČ! než tě dostanou". o 6 měsíců později  se Tyraele zdálo že vidí Leanu ale něco se na ní změnilo vypadala jinak jakoby dospěla a pak si uvědomila že zýskala magii iluzi.

 

Jméno: Serpentserpent.jpg

Rodiče: matka: Rearis otec: Laronis

magie: ohen

pohlaví: vlk

postavení: alfa

o vlkovi:

Serpenta mají všichni rádi protože je spravedliví vůdce pro ochranu smečky by udělal cokoliv - dokonceby proně i zabil nepřátelského alfu ale nikdo neví proč se Serpent chová takhle může za to snad jeho minulost ?

Když se Serpnt narodil tak byl nejmladší ze šesti vlčat matky Rearis ty vlčata se jmenovala : Liliana,Serpent, Ellen, Leon, Ellia a nakonec Jessie. Protože sem nejmladší musel sem o všechno bojovat i o mléko když jsme vyrostli a šli na první lov tak snimi pro jistotu šli rodiče protože nikdo neví co se může stát rodiče řekli Ellii a mě at to neháme na starších najednou se tu objevil člověk. Nikdo si ho ale nevšiml do té doby než mi zastřelil tát a potom i mámu ta ale ještě stihla říct : "utečte honem utečte jinak vás taky dostane". Neváhali sme a utekli ale Leon se zabrzdil aby se ještě naposledy kouknul na rodičela ale člověk ho taky zabil to rozzuřilo Lilianu a šla se člověkovi postavit Jessi protože Lilianu miloval tak šel bránit ale člověk je oba zabil Ellen spomalila aby se ještě naposledy rozloučila ale taky ji zabil. Jen mě se podařilo utéct do bezpečí a všem oznámit že mí rodiče a bratři se sestrami jsou mrtví takže všechno vládnutí bylo na mě když sem na sebe převzal všechnu zoodpovědnost tak jsem získal magii ohně a řekl jsem si že nesmím stratit nikoho ze smečky protože to bylo to jedniné co mu zůstalo.



 Jméno:Annaanna.jpg

rodiče:mrtvý

magie: země

pohlaví: vlčice

postavení tulačka potom kappa

o vlkovi:

Když byla Anna malá tak jí nepřatelští vlci vyvraždili smečku a ona jediná utekla ale má smůlu v tom že není moc dobrá lovkyně.

Příběh:

Poté co Anna utekla měla jen 3 cíla a to :Obstarat si potravu,najít si smečku a pomstít se.Ale s ani jedním se jí to nedařilo-srny nemohla najít veverky byli moc rychlé když šplhaly na strom kam se Anna nedostane a zbytek žilo v horách.Anna bloudila a bloudila až našla tajemnou jeskyni Anna si v duchu řekla: Co tu dělá taková jeskyně ? Ašla ji proskoumat když došla na samí konec jeskyně tak si všimla srn, smeček , Bohů i démonů. Anna si řekla že by to byla skvělá příležitost, zapojit se do smečky ale bála se jít dál že ji ostatní vyženou. Ale překousla to a šla dál.Tam si ji všiml jeden alfa  a přiběhl za ní Anna se polekala ale zůstala. Alfa řekl : Jmenuji se Maximus jsem alfa jedbé smečky, chceš se přidat ? A pověs mi jak ses sem dostala? Chci se přidat k vám smečky a popravdě ani nevím jak ses se sem dostala.Pojd zavedu tě k šamanovi a ten ti řekne pravdu. Tak dobrá.Děvče,tebe sem zavedla tvá megie země. O šem to mluvíš já žadnou magii nemám! Ale máš jen si ji neobjevila.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

moc hezký :3

(Wopfík, 7. 9. 2015 0:55)

Mě se líbí všechny moc a moc není co dodat :)

upozornení

(Adminstrátorka blogu, 28. 5. 2014 21:17)

TYHLE PŘÍBĚHY NAJSOU DOKONČENÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: upozornení

(Tyraela, 3. 12. 2014 17:47)

už sem je dokončila jinak nemám placený blog takže nemůžu psít jako Adminka

vlk

(tara, 3. 6. 2014 21:23)

hezký

prozba

(Adminstrátorka blogu, 27. 5. 2014 14:14)

Prosím napište mi jaký příběh se vám líbí nejvíc. Šéfka a zároven adminstátorka blogu