Jdi na obsah Jdi na menu

Do jarních odvet vstoupíme se 4 posilami!

22. 3. 2016

Po podzimní části skončil náš tým na 9. místě a na jaře jej nečeká nic jednoduchého. Bojovat se bude o každý bodík a k tomu jsou potřeba šikovní hráči. Díky těžkému zranění nebudeme mít k dispozici jednoho z nejšikovnějších (Kukrál), zřejmě už za nás nebude hrát Kiňo, nezvěstný je Mach. 

 

Na fotbal je však potřeba minimálně 11 lidí a nás rázem bylo jen 12. Hrozí karetní tresty, zranění, pracovní povinnosti a naši funkcionáři museli jednat. Ukázalo se, že zákulisní boje zvládají na jedničku a rozšířili naší skvadru o 4 šikovné hráče. Navíc se podařilo udržet Soukupa!

 

Post brankářské jedničky by měl zastat Karel Rouček. O jeho šikovnosti nás přesvědčil v posledních dvou přátelských utkáních, ve kterých neinkasoval ani jednu branku. Jednalo se sice o slabší soupeře, ale zákrok po rohovém kopu proti Zabrušanům byl z říše zázračných.

 

Konkurenci v poli zvýší trio Srp, Jakimov a Luňák. Srp v poslední době působil v Dubí a Oldřichově, Jakimov v Trnovanech, Luňák v dorostu Krupky. O jejich kvalitách nemusíme pochybovat, v každém zápase budou platní.

 

S jakým kádrem tedy vstoupíme do jarních bojů?

 

Brankáři: Karel Rouček, Vladimír Mikšovský (2)

 

Hráči do pole: Miroslav Sém ml., Jiří Soukup, David Toncar, Jiří Umon, Vítězslav Srp, František Frolík, Marek Olexa, David Sém, Michal Novotný, Miroslav Kašík, Martin Pajer, Marcel Luňák, Andrej Jakimov, Ondřej Sršeň, Miroslav Pokorný, Karel Mach (16). V případě potřeby určitě vypomůže Radek Černý, Ladislav Antoš, Stanislav Hendrych či Jan Bokoč.

 

Teď už jen popřát hodně štěstí a: