Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezdectví: Dusno kolem klusáckého sportu


Jezdectví 08/2012

20120803144026_00001.jpg

 

 

 

20120803144026_00001.jpg

ve formátu PDF

 

zdroj: časopis Jezdectví

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pořád ještě majitel - Pomluvy a lži publikované v časopise Jezdectví

Nerozumím o jakém vypovídání smluv trenérům, vysokých dávkách energetického krmiva, hodin tréninku, kování a veterinární péče to pan Vlasák píše.
Žádného koně nikdy u trenéra neměl, energetické krmivo jeho koně nikdy neviděli, natož kováře a poslední veterinář ve stáji byl MVDr. Stehlík (známý chovatel z Lánů u Kostomlat nad Labem).
Nerozumím tvrzení o dostizích ve Slušovicích, jako o privátní záležitosti skupiny okolo Mgr. Svobody, která nemá reprezentovat zájmy většiny ČKA. Nechápu drzost, že se pan Vlasák (4 koně), paní Zemanová (3 koně), pan Klaubenschalk (5 koní), pan Balcar (19 koní), pan Volf (8 koní) a pan Šíma (5 koní) prohlašují za většinu. Většina totiž jezdí do Slušovic a jsou spokojení.
Zavádějící statistiky paní Zemanové jsou pak ukázkou profesionální novinářské fabulace a jsou nekorektní.
Publikace prohlášení, že Slušovická alternativa má za následek naprostý rozklad klusáckého sportu v naší zemi, je možná něčí přání, ale ve skutečnosti je sprostou lží, která poškozuje klusácký sport.
Kdo chce vidět pravdu, může se přijet přesvědčit v sobotu 11. srpna do Slušovic.

už ne majitel - Re: Pomluvy a lži - trochu jsi to spletl

Jedná velká lež a blamáž je tento příspěvek. Ty totiž nerozumíš vůbec ničemu, nejen vypovídání smluv atd. Chronologicky vzato: pan Vlasák nepíše o sobě, ale všeobecně. Celkově je vidět, že se moc neorientuješ, jen pro příklad, když už jsi vzal do huby pana Vlasáka, stačí jen vše znegovat, že? Stavy koní, které uvádíš, máš asi aktuální přímo ze zdroje, že? Nejsou úplně přesné, protože jsi za a) na hodně stájí jaksi po-zapomněl ( nebo že by to byl účel?), za b) ani vyčíslení není přesné. Nicméně tyhle početní trosky zbyly po nastavení toho údajného spokojeného modelu. Další lež je tvrzení, že většina jezdí do Slušovic. To asi dost těžko. Když už máš tak seriózní informace, tak bys měl vědět, že moravských stájí, které do Slušovic pravidelně jezdí, je zhruba třetina, a to tedy většina rozhodně není (jsi zralý na reparát z matematiky). Není ani pravda, že jsou spokojení – totiž nejsou a ani se s tím netají. Do Slušovic samozřejmě jezdí a tomu se ani nikdo nediví, byli by hloupí, kdyby nejezdili. Mají to za barákem a bez boje dostanou peníze do ruky. Bokem si zanadávají, jak je dráha strašná, hodí za hlavu profesionální hrdost a úroveň a vyrazí na pouť, co na tom, že bez diváků, sázek a houpaček, hlavně že to sype. Ekonomika je tvrdá a „živé“ peníze jsou „živé“ peníze. Nevadí to jen těm, kteří mají pouze koně nižší výkonnostní třídy, což je naprosto logické a těm, kteří nevědí, co dostihy jsou.
Ty nerozumíš ani slovu statistika, víš, co to vůbec je? Zdá se Ti nekorektní? Čím to asi bude, že by ta čísla nehrála do karet? Na statistice totiž nic nekorektního být nemůže, líbit se Ti to nemusí, ale je to tak. Za další – o jakém přání to mluvíš? Naprostý rozklad klusáckého sportu je fakt, nikoliv přání, zajdi k lékaři. Jediné, v čem máš pravdu, je, že to klusácký sport poškozuje, ale nikoliv ta „lež“, nýbrž holá skutečnost. A na co nás zveš do Slušovic 11. srpna? Zorganizovali jste „pionýrské tábory“? To je bezva a chvályhodné, protože jinak to bude neskutečná ostuda. Také tam výjimečně každého posílám a doufám, že mi pak nebudou spílat.

Spokojený majitel - Re: Re: Pomluvy a lži - trochu jsi to spletl

Tak pro tupce ještě jednou fakta.
Stavy koní jsou z oficiálního zdroje, kterým je Věstník ČKA pulikovaný na www.czetra.cz/vestnik.
Když si umí užnemajitel přečíst bláboly na Trotaletu a v Jezdectví, tak by se mohl umět proklikat i k oficiálním informacem. Jelikož je ale negramot, tak potom nemuže umět ani počítat, ale práskat na ministerstvu společně s Vlasákem a spol. umí dobře.
Dalším faktem je, že ukončování smluv s trenéry není důsledkem přesunutí provozu do Slušovic, ale legislativní změnou zákona o loteriích a sázkách, která zněmožnila praní špinavých peněz přes stáje panů Klaubenschalka, Volfa, Balcara a občanské sdružení, které vede paní Zemanová.
Co se týče statistických údajů, tak podle komunistických statistik jsme měli nejvyšší produktivitu práce na světě, závratný růst národního důchodu, nejvyyší produkci oceli na hlavu apod., dokonce účast ve volbách byla běžně 99,98 %. Paní Zemanová a její statistiky asi z této doby hodně pamatují.

huhu - Re: Re: Re: Pomluvy a lži - trochu jsi to spletl

Ty jsi ale vůl!!! Není to náhodou tak, že díky legislativní změně zákona se přesunuly dostihy do Slušovic, protože korunky z loterií teď netečou do sportu, ale do hladového chřtánu tohoto státu a tím pádem není na Chuchli? Kolik dávali v součtu tito špatní majitelé do tohoto sportu? a kolik ti dnes přidá stát? mego? ty vole, tomu teda říkám výhra v loterii.

Míša Zemanová - Re: Re: Re: Pomluvy a lži - trochu jsi to spletl

Pro "spokojeného majitele": Chudinko ubohá, neotírej se o mne, když se ani neumíš podepsat... Něco sice pamatuji, ale řekla bych, že ty toho budeš pamatovat mnohem více...

A ještě pár slov k překrucování "statistik" - já je tedy rozhodně nepřekrucuji. Ať napíše "pan pořád ještě majitel" proč ve svém výčtu vynechal další české majitele, kteří nejezdí do Slušovic - jmenovitě stáj Card Casino Prague rovněž majitele J.J.N.a.s. (nyní 6 koní),koně patřící Střední škole jezdectví a dostihového sportu (6), okřešickou stáj California (3), Cavalier Sport (1), Cenevils (1), Racing Team Blatnice (2), stáj Dobruský (byl ve Slušovicích jen jednou), stáj PASA (2 koně), stáj Veronika (1). A dovolím si připomenout, že s většinou koní tam ještě nebyla ani stáj Eurokoberce či Viktoria. To se spokojenému majiteli zřejmě nehodilo do krámu, protože pak by musel napsat, že do Slušovic nejezdí většina českých majitelů a koní...

kyzacek - Re: Re: Re: Pomluvy a lži - trochu jsi to spletl

tohle me fakt zajima, muze se k tomu prosim nekdo z narcenych vyjadrit? Opravdu se daly ziskat penize na kone od sazkovek? Ja je jak vul vzdycky zivil z vejplaty a to prosazim mesicne desetitisice....

abrakadabra - Re: Re: Re: Pomluvy a lži - trochu jsi to spletl

taktně zde byla vynechána stáj Siam, která se na tom „praní“ podílela významnou měrou, že? Proč asi, spokojený majiteli (majiteli jsme všichni, ale otázkou je čeho)? Z toho tvýho „praní“ žila koneckonců samotná ČKA, následně z toho pak profitovali další nejmenovaní jedinci, takže nechápu, jak si to vůbec můžeš vzít do huby! Už jsi v pěkný křeči, tak se na to konečně vyser a přestaň předstírat spokojenost. Jestli jsou holá fakta pro tebe bláboly, tak to svědčí jen o jednom.

účastník - Re: Pomluvy a lži publikované v časopise Jezdectví

co se tam bude dít? Jsem tam téměř pokaždé a není tam ani noha. Přijede cirkus nebo tak něco?

Pozorovatel - Re: Re: Pomluvy a lži publikované v časopise Jezdectví

Můžeme jen doufat, že se tam nebude dít nic, protože ta sestava koní v kombinaci s dráhou si říká o nějakej průšvih, a to přímo mezinárodní. Trvat na pořádání mistrovství při všem tom srabu, ve kterym jsme, to vyžaduje hodně otrlosti, nebo je to spíš nesoudnost? Inu, kdo chce vidět pravdu, může se přijet přesvědčit v sobotu 11. srpna do Slušovic.

odhadce - Re: Re: Re: Pomluvy a lži publikované v časopise Jezdectví

nesoudnost určitě, ale taky se na tom pěkně vydělá. Když si vezmeš, že vybírají 700 euro od každého a ještě na každýho jezdce přispívá Fegat, tak to bude dost slušnej vejvar. A pořádat to musí, jinak by byly potíže. Mohli těm koním dát taky víc peněz!

huhu - Re: Re: Pomluvy a lži publikované v časopise Jezdectví

Přijede spokojený majitel, kdybys ho nemohl poznat, bude to jediný účastník s úsměvem na tváři.

---, - Re: Pomluvy a lži publikované v časopise Jezdectví

Pořádjěštěmajitele by bylo záhodno nakopat v pracovních botách s ocelovou výztuží do zadku, za takto napsaný příspěvek složený z polopravd a lží by nic jiného nezasloužil!To je obraz současného stavu, který panuje v ČKA, mezilidské vztahy hnusné, pomluvy, lži, nevraživost, až sem to dotáhla vládní garnitura či jak nazvat naši vrchnost. Kdy už se konečně dozvíme skutečný stav koní, členů ČKA apod., zlaté časy, kdy vycházely řádně Věstníky to už by se hůř překrucovala fakta.