Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kosmetika - péče o pleť

 

 

 

le-chaton-logo.jpgle-chaton-obr1.jpg

 

 

Kosmetická ošetření  Le Chaton  a La Chevre

Kozí mléko v péči o pleť

Kosmetické přípravky La Chevre a Le Chaton produkuje česká společnost Kosmetika Capri podle vlastních originálních receptur, které jsou v současné době světovým unikátem. Základem těchto receptur jsou vzácné složky kozího mléka, vhodně doplněné surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty. Hlavními složkami jsou syrovátka, tuk a tvaroh z kozího mléka, jedinečný biologický systém bohatý na přírodní antioxidanty, který hydratuje pokožku, chrání jí před škodlivými vlivy životního prostředí a zpomaluje její stárnutí.

Kozí mléko obsahuje účinné látky známé jako ceramidy, liposomy, koenzym Q10 a AHA kyseliny, minerální látky vápník, fosfor, hořčík, draslík i vitaminy skupiny B a vitamín A...

 

 

Chemický peeling CASMARA  

Velmi jemný, k pokožce velmi šetrný aktivní chemický peeling, bez obav. Nepálí, neštípe, není nepříjemný, bez začervenání. Skvělé výsledky aniž by peeling působil agresivně . Kombinovaný triaktivní exfoliant s kyselinou mléčnou , argininem a alantoinem. Přináší okamžitý omlazující účinek, mírní vrásky, pigmentové skvrny a póry, podporuje tvorbu kolagenu, posiluje a zpevňuje pleť,  sjednocuje odstín pleti. Velmi šetrný, je velmi dobře snášen i citlivějšími typy pletí. Pleť je po ošetření jemná, sjednocená, viditelně omlazená.

Obsažené alfa-hydroxykyseliny nepůsobí fototoxicky, takže produkt lze používat celoročně. Následující den doporučujeme chránit pleť krémem s vyšším ochranným faktorem 30, 50.

Plus  masáž obličeje, vyrovnávací sérum + maska

Aplikaci je vhodné provést  3 x  s odstupem 10  dnů, pro maximální efekt.

 

 Kolagenová kúra

Intenzivní hydratační kosmetické ošetření s kyselinou Hyaluronovou a Kolagenem . Vhodné pro všechny druhy pleti, pro náročnější pleť , citlivou pleť a pleť se sklonem k suchosti a olupující se pleť, všech věkových kategorií. Pleť intenzivně  hydratuje  vyplňuje a vypíná  drobné i hlubší vrásky.

Velmi intenzivní účinek v kombinaci  Alginátovou maskou

 

Kaviárová kúra

Výživné a blahodárné ošetření přípravky s výtažkem z kaviáru, maskou s kaviárem Beluga a kyselinou hyaluronovou 

 

Ošetření  k odstranění pigmentových skvrn . Chemický peeling

Ošetření pleti dehydratované, zralé i se sklonem k pigmentovým skvrnám a pleti, kde je potřeba rychlé ozdravení a regenerace s efektem prozáření a sjednocujícím účinkem

 

Alginátové masky. Parafínové masky.

 

Kolagen a Elastin ,Retinol vitamín A a E

Kosmetická péče s Kolagenem a Elastinem, základními stavebními buňkami hladké, pevné  pleti bez vrásek

 

Galvanická žehlička

Vyhlazení pletí, pročištění a lifting pleti

 

--------------------------------------------------------------------------------

Kosmetické ošetření GERMAINE DE CAPUCCINI .   wink

 

ROYAL JELLY,  regenerační   MATEŘÍ KAŠIČKA 

Kosmetická péče  Royal Jelly ,  blahodárný účinek Mateří kašičky a vitamínů, který ocení Vaše pleť, v jakémkoli období, kdy pleť prahne po výživě

Regenerační výživné ošetření pro náročnou stárnoucí pleť, povadlou, unavenou, vysušenou a dehydratovanou pokožku, které Mateří kašička a vitamíny navrátí pružnost, hebkost a jemnost a jas.

 

OPTIONS ošetření

Výživa, regenerace a vitalita s rostlinnými výtažky pro vaši pleť

 HYDRATAČNÍ kúra ,  ARGÁN , CAVIÁR , KYSELINA HYALURONOVÁ, KOLAGEN a ELASTIN

SO DELICATE  jemná péče o citlivou pleť

Chemický peeling

 

 

germaine-de-capucciny-obr.jpg