Jdi na obsah Jdi na menu

Pomoc paní Marcele

Paní Marcela to měla a má v životě složité. Dlouhodobě ji trápí potíže s pohybovým aparátem, ke kterým se přidalo ještě onkologické onemocnění. Boj s touto nemocí vyhrála, avšak chemoterapie jí prohloubily problémy s pohybovým aparátem. Nyní se paní Marcela nedokáže obejít bez injekcí, díky kterým se zvládne ač bolestivě ale aspoň trochu hýbat.  Odborníkem z nemocnice Hradec Králové ji bylo doporučeno docházet na  fyzioterapie pokud možno 2x týdně. Bohužel doporučené fyzioterapie

Bohužel pro paní Marcelu jsou doporučené fyzioterapie celkem nákladná položka v jejím rozpočtu. Cena jedné terapie je 1400,- Kč, kterou bohužel komplexně nehradí zdravotní pojišťovna, což je pro paní Marcelu v její finanční situaci nereálné. I přes to, že se paní Marcela v životě nevzdává, ocitla se jako důchodkyně pobírající invalidní důchod 3.stupně v tísni. Poté co se nám jako organizaci paní Marcela ozvala s prosbou o finanční přispěvek, jsme neváhali se zapojit a snažili se paní Marcele pomoci jak jen to bylo a je v našich silách.

Nyní jsme paní Marcele přispěli 21.000,-Kč, což je 15 hodin fyzioterapií. Dále zůstáváme s paní Marcelou v kontaktu v případě dalšího potřebného finančního daru na další fyzioterapie.

A toto vše zvládneme jen díky Vaší podpoře. Děkujeme