Jdi na obsah Jdi na menu
 


DIAMANTOVÉ SVĚTLO

16. 2. 2021

crystal-758810_960_720.jpgNa planetu Terra se v průběhu evoluce a vzestupu lidstva inkarnovalo mnoho vyspělých krystalových bytostí. Mnoho z těhle vysoce vyvinutých bytostí jsou frekvenčně vysoce vibrující bytosti diamantového krystalového světla. Rodí se mnoho a mnoho bytostí vysoce frekvenčně vibrujících pro udržení, zesílení a vzestup vibrací planety Země.

Jsou to bytosti, které mnohokrát vzestoupily, vystoupily z omezujících řad, vytvořily portály, krystalové mřížky, energetické brány pro přechod lidstva do nového věku, svým světlem velmi zasahují do kolektivního vědomí. Jsou to bytosti jež mají hluboké propojení se Zdrojem, s Matkou Zemí, s obrovským množstvím vesmírů, civilizací, jsou spojeny s mnoha posvátnými místy na planetě Zemi a nejen na Zemi, neustále pracují s posunem vědomí sebe samých, tak s vědomím kolektivního.

Jsou to ti, kteří slouží "v Misi pro Matku Zemi", drží frekvenci lásky a slouží jako brána diamantového světla. Není to jen frekvence lásky, ale i moudrosti, soucitu a pochopení, vše co tento svět změní ...

Pokud se cokoli nového dít má, tak tyhle bytosti o tom většinou vědí, jsou předem upozorněny svým vyšším vedením. Zprůchodňují cestu, otevírají brány, aktivují určité krystalické mřížky na planetě Zemi u jejíž zrodu kdysi stály. Jsou součástí obrovského vědomí a konají tak většinou v tichosti, bez "divadel a aplausu publika".

Uvědomují si přesah své práce a také to, že mnoho věcí má být prozatím skryto a ne vynášeno na povrch pro "obdiv"...

Diamantové bytosti jsou bytosti, které dosáhly určitého vrcholu ve zrodu nových proudů nejen pro planetu Zemi, obsahují všechny frekvence sloučených barevných světelných paprsků.

Diamantové světlo není rozděleno do jednotlivých částí barevných spekter, tohle světlo je jednotou, sloučením všech barevných frekvencí světla, kdy vzniká určitá vibrace tónu v určité frekvenci.

Diamantové světlo je nasyceno jako duha, která má v sobě nepřeberné množství informací, kódů, esencí ze Zdroje, obsahuje nekonečný potenciál vědomí.

Nejvyšší geometrickou prezentací krystalového paprsku je paprsek diamantového světla.

Diamant je vrcholem duhy a odráží duhové světlo do kvantových energetických polí. Každá bytost držící diamantové pole, držíc aktivovanou matrici světla, stane se obrovským světelným polem pro vzestup a posun vědomí každého jednotlivce.

Diamantové vědomí je známo pod pojmem vědomí Krista.

Nastává doba, kdy se vědomí všech bytostí a planety Země navyšuje.

Mnoho bytostí je a bude vydávající se za bytosti vyzařující diamantové světlo.

Budou tu ale i ti praví ...

Jak poznat bytosti opravdové záře?

Vždy budete přitáhnuti k takové bytosti s jakou máte být konfrontování. Podobné vibrace si přitáhnou vždy podobné vibrace, ale jsou tam samozřejmě pro určité uvědomění i výjimky.

Pokud si máte přitáhnout někoho, kdo nabízí např. hluboké léčení nebo předávání informací, a ona bytost tuhle kvalitu skutečně neobsahuje, ale myslí si, že ji obsahuje, ,bude Vám nabídnuta tato iluze pro hlubší souvislosti ...

Vždy přicházíme do konfrontace podobného s podobným ...

Cokoli si v životě potřebuji zvědomit, tak dostanu jakoukoli formou.

Pokud prozatím nejsem připravena na setkání s takovou bytostí, tak mě to tam nepovede. K vysoce frekvenčním bytostem se z pravidla dostávají vysoce frekvenční bytosti, které dané světlo a informace mohou pojmout a nemusí to mít vůbec zvědoměny  ve vědomí.

Vysoce frekvenční bytosti ke své práci nepotřebují absolutně nic.

Dostanete li se do blízkosti energetického pole takové bytosti,

Vy víte, Vy to cítíte...

Pole takové bytosti Vás prostoupí svým vědomím, klidem, cítíte hlubokou lásku, sílu, vnitřní harmonii, mír. Cítíte hloubku uvědomění, uvolnění, cítíte rozšiřující se vědomí, expanzi vědomí ...

Cítíte jak se prolamují ledy, jak padá jedna vrstva za druhou a to vše cítíte v přítomném okamžiku, pouhým čirým bytím v prolnutosti oněch energetických polí ...

Jen tak zjistíme ke komu jsme přitáhnuti a co pravděpodobně obsahujeme, vyzařujeme ...

Pokud hledáme ryzost, opravdovou ryzost, čistotu, budeme přitáhnuti k bytostem, jež ji obsahují, pokud hledáme pozlátko, žijeme v iluzi, budeme přitáhnuti k bytostem jež vše obsahují atd...

Co ale naše vysoké frekvence opravdu udržují a navyšují

jsou vibrace krystalů, květin, láska samotná k sobě a ke všem, příroda se všemi elementy, překrásná místa na planetě Zemi, povznášející hudba, milované bytosti , pomoc bližnímu ...

S láskou Dia

https://www.facebook.com/Diamanthea