Jdi na obsah Jdi na menu
 


BUDÍČEK!UŽ JE PO ZVONĚNÍ!

21. 1. 2021

the-eleventh-hour-4266443_960_720.jpgSe stále větším znepokojením sleduji duchovní vývoj na Zemi.

Pokládám si tyto otázky:

Kdo neustále vyzývá světelné bytosti k další společné akci (např. hromadné meditaci), když jsou všechny prezentované akce již roky tak úspěšné!? Kdo a jaké vítězství světla se stále oslavuje? Kde vidíte výsledky? Co jde podle plánu? Čí je to plán? Kdo tady dává lidem falešnou naději ve formě pozlátka? Kdo tady vůbec za světlo hovoří!?

Takhle se totiž skutečné světlo neprojevuje. Ale falešné světlo ano! A toho je všude plno! Duchovní ego a pýcha útočí přes rozum a nedokáže akceptovat ani uvidět skutečnou čistotu a pravdu srdce. Nedokáže tedy ani rozlišit realitu od iluze.

Lidé si vůbec neuvědomují, jakému pánovi nevědomě slouží. Chtějí slyšet líbivé informace- falešné sliby, falešné chvály, falešné jistoty, záblesky ….falešné všechno … To vše jim nabízí falešná spiritualita.

Vše chycené na falešné líbivé vlně má stovky a tisíce příznivců, kteří se navzájem utvrzují ve svém pokřiveném vidění světa. Je skutečně alarmující, kolik duchovních lidí sešlo z cesty světla, zaprodalo se a slouží temnotě. Ano, temnotě!

Žádné vítězství světla v globálním měřítku se nekoná. Ale to samozřejmě stále budeme odmítat a čekat na zázraky, které nám spadnou z nebe a my odfrčíme do dimenze lásky!

NESPADNOU A NEODFRČÍME! A to temnota, která tady vládne velice dobře ví.  Dělá vše proto, aby zastavila každého jednotlivce, který se sotva probral z kómatu vlastní nevědomosti.

Lidi, zastavte se už sami! Pohlédněte dovnitř a prohlédněte to sdílení temnotou prosycených lživých informací!. Ani žádná 5D nikoho nespasí. Zase jste se chytli!? Kdo vás tam vede?

Ano, v 5D již někteří jsou chyceni. Jako celek už jsme tam chyceni ale také. Je to však dimenze pádu, na který si mnozí začínají rozpomínat skrze svoji buněčnou paměť těla. Opakují opět stejné vzorce myšlení a konání místo toho, aby „něco“ udělali jinak. Aby změnili to, kde kdysi selhali.

Přitom se chce po nás žít svůj život a ne život někoho jiného. Abychom si udělali pořádek v sobě, ve své rodině a neřešili na sociálních sítích celosvětové umělé problémy, které nás odvádějí od podstatného, od sebe. To vše spolu úzce souvisí. 

Může to být však i dimenze prozření pro ty, kteří tento přechod a tuto zkoušku zvládnou! K tomu je třeba navýšit svoje osobní vibrace. Protože jen jako jednotlivci můžeme vzestoupit do vyšších realit jednoty, do úrovní lásky nad 7D a výš.  Až tam se totiž nachází ta zmiňovaná frekvence Nové Země. 5D je stále dualita, stále je zde veden boj… Boj o Vaše duše! Boj o Vaši DNA!

Falešná naděje a víra nevychází ze srdce, falešnou vírou jste infikovaní, do sítí temnoty chycení.

Skutečná víra vychází zevnitř, tryská ze srdce! Tam je jediná jistota, o kterou se můžete opřít, protože je jediná pravá a skutečná! A to jste vy sami! To je víra v Boha ve Vás!

Věřte, že to dokážete a k tomu nikoho jiného nepotřebujete!

Podívat se pravdě do očí a převzít odpovědnost sám za sebe, umí však ještě málo kdo. Proto jsme tam kde jsme. Pořád si hrajeme raději  na oběti, které čekají na svého spasitele.

Nebylo už toho všeho dost?

Je třeba konat každý za sebe!

Rozhlédněte se kolem!

Už to vidíte?

Komu sloužíte?

Už je dávno po zvonění…

 

Renata Reindlová

21.1.2021

http://renreika.simplesite.com/