Jdi na obsah Jdi na menu
 


PZ Kladno - IHC Písek 1 : 3

20. 12. 2014
Třetiny 1:0, 0:1, 0:2
Branky a nahrávky: 10. Bednár (Pliml, Bodor) - 27. Ciboch, 50. Volf, 60. Vlk (Dědič).
Rozhodčí: Hodač - Doležal, Marek.
Vyloučení: 14:13, navíc Volf (PIS) - 10 minut osobní trest za nesportovní chování.
Využití: 1:1.
V oslabení: 0:0.
Diváci: 70.
Průběh utkání: 1:0, 1:3.
 
PZ Kladno: Kaňka - Hájek, Novák, Procházka, Dolejší, Krejčík, Paták, Keller, Bednár, Veselý "C", Šroubek, Černý, Pliml, Bodor, Švec, Jabůrek, Srpek, Himl, Fikáček.
 
IHC Písek: Kolář - Koutenský, Frühauf, Turek, Radoš, Březina, Dědič, Paukner "A", Duchoň, Vlk, Volf, Horažďovský "A", Rod, Flegl, Ciboch, Hřebíček "C".
 
Juniorská pohádka nabývá stále větších rozměrů. Na ledě ambiciózního Kladna se po tuhém boji ze třech bodů nakonec radují Písečtí. Cesta za body ale byla velmi strastiplná. Velké množství vyloučených na obou stranách a také vyhecovaný a důrazný styl hokeje soupeře. Tyto kladenské nástrahy museli Jihočeši zvládnout a podařilo se jim to, když se o vyrovnání na 1:1 zasloužil písecký navrátilec David Ciboch. Vedoucí branku v polovině poslední části zařídil Volf svým důrazem na brankovišti. Vlk už jen poté vítězství pojistil v samostatném úniku jednu minutu před koncem. Vítězstvím si tak Písečtí drží dvoubodovou ztrátu na první Ústí nad Labem, které na svém ledě přivítají v neděli. Poslední předvánoční utkání rozhodne o tom, kdo "přezimuje" na prvním místě. Každá hlasivka na tribuně bude v neděli potřeba. Utkání startuje v 16:30.