Jdi na obsah Jdi na menu
 

Střípky / Aktuality

Tak máme za sebou sobotu 10.2. v Meteoru. Bylo to moc krásný, všem kdo přišli moc děkujeme, bylo vás hoooodně a byli jste skvělí! Hrálo se nám pro vás moc dobře! Věčná škoda, že Metík končí, 50 let uběhlo jak voda, no nějak nám to tu jde všechno šejdrem, když i taková ikonická scéna musí skončit ...

Další bolavý moment jsou celkem značné zdravotní potíže Bédi "Heepa" Zieglera, myslíme na něj všichni, držíme mu palce, poslali jsme mu videopozdrav "Napůl" a doufáme že se z toho brzo vybabrá!

Situace na frontě je vážná - nemůžem si dovolit ztratit už ani jednoho muže!

Držte nám všem palce a choďte na BIGBÍT !  

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Dorazila dodávka USB VIDEO "ATOMIC LIVE POD MOSTEM 2022"

Flash disk má 8 GB a logo ATOMIC svítí!​ Můžete to mít za 250,-  (viz Diskografie)

usb-live-video.jpg

Konec roku 2022 je tu!

Tak vše nej do nového roku, zdraví, štěstí, lásku a bigbít! A ještě zpráva dne:

Atomický kanál na YouTube překročil magickou hranici 100 000 shlédnutí !

https://www.youtube.com/channel/UCjsrPYNVbiG6WFfrd4ehb2g

 Nejsledovanější jsou Amálkovo Jsme tady (20 000), protestsong Nechte nás žít (16 000) a Schoulená (11 000). Děkujeme všem divákům a posluchačům za přízeň a rozhodně to nehodláme balit! Nikdy!

 

METEOR 3.12.2022

Prostě krása, hodně lidí, výborná nálada - to se to hrálo!!! Děkujeme všem a přejeme krásné Vánoce. A pod stromeček si můžete objednat DVD "Atomic Live Pod Mostem", které jsme právě vydali! Viz sekce "Diskografie"

Vaši kluci Atomici

 

Pod Chebským mostem 2022 (doprovodný program MFF KV)

Akce byla báječná, počasí vyšlo i dost lidí přišlo - děkujeme všem, kteří nám pomohli stvořit moc hezký večer! Navíc Béďa s Amálkou točili ostošest, záznamy se zpracovávají ... malá ochutnávka na YouTube:

 

A ještě doporučení : bedlivě sledujte nebeské jevy a úkazy! A taky naše webovky.

 

Spanilá jízda Unipetrol ´22

Brutální horko, ale pěkný den! Na nemocnou Štěpánku se vybralo hodně peněz, ti co přišli nebo přijeli se bavili, Atomic zahrál (a moc rád) ... tak příští rok znova!

 

BandZone:

30.března

 to byly právě dva roky, co jsme se objevili na BandZone ... za tu dobu tam máme přes 11 000 návštěv a 20 000 poslechnutých písniček. Moc děkujeme všem vám, kteří jste se podívali a poslechli ! Vytrvejte !

Vaši kluci Atomici

 

Nové video na YouTube

Kamarád Honza Brunclík nám natočil v prosinci v Rosnici živou premiéru nové písničky - GM blues.Taková malá pocta našemu velkému oblíbenci Gary Mooreovi, který tu sice s námi už není, ale díky své muzice vlastně nikdy neodešel ....

https://youtu.be/4T0PS7nuiY4

 
   
 
   

 

 ATOMIC na SPOTIFY:

a taky na Amazon, Anghami, Apple Music, MediaNet, Boomplay, Deezer, Instagram/Facebook, YouTube Music, iHeartRadio, ClaroMusica, iTunes, KKBox, NetEase, Qobuz, Pandora, Saavn, Spotify, Tencent, Tidal, TikTok/Resso, Triller (beta), Soundtrack by Twitch, and Yandex Music (beta)

Artist name: ATOMIC CZ

Album title: ATOMIC X 2019                          Number of songs: 10

Album title: ATOMIC NAPŮL (2017) Vol.01   Number of songs: 10

Album title: ATOMIC NAPŮL (2017) Vol.02   Number of songs: 10

-----------------------------------------------------------------------------------------------

SEKCE  MIMOCHODEM: 

v roce 2013 jsme se vrátili se starými písničkami z let sedmdesátých, v roce 2014 jsme opatřili českým textem Syntézu ( dnešní Carpe Diem ), a přidali jsme tři zbrusu nové písničky ( Trafalgar, Zelená, Záda bolí ).  První nová píseň roku 2015 se jmenuje Kančí song, další je pak Dívka s perlou (hudba OMEGA). V roce 2016 jsme přidali novou kompozici Delirium (divné je, že to přišlo až dva roky po Zelené) a konzervativnější rockovou Poprvé a naposledy, v srpnu na Velase  jsme uvedli Rubikon a v listopadu v Irské jsme poprvé zahráli Kočičí song ! A to není konec - ještě nás to nepustilo a hodláme přidat. Zkraje roku 2017 jsme měli plné ruce práce s natáčením 2CD "Napůl", takže tvorba nových písniček se zadrhla, ale už na Velase v srpnu jsme uvedli novou, převratnou věc - reggae Sukýnka, a nyní v prosinci hned dvě novinky, Manon a Jsme tady! Hned zkraje roku 2018 jsme přidali další dvě písničky, rokenrol Mařena a rozmarnou To se holkám neříká, v březnu v Rosnici další dva kousky, Prodavač snů a O vůni lítání, v květnu na Velase pak ještě přišla Dovolená v Cancúnu, v září v Zichově jsme zahráli novou věc s názvem Odyssea, a další novinku Tři kříže jsme uvedli v Meteoru! Tak už se nám toho nahromadilo tolik, že v listopadu 2019 jsme pokřtili nové CD "ATOMIC X"!
A s tvorbou hodláme otravovat dál, v roce 2020 jsme stvořili Detektivku, Za vodou, Poslední, Nechte nás žít, Schoulenou (s Luckou Brožíkovou), v roce 2021 jsme udělali písničky Tak tohle budeme my, GM Blues, v roce 2022 přišla písnička Straky, 2023 další nový song Znamení, připravujeme Stačí jen chtít, Basovou sonátu ...  v žádném případě, rozhodně, se vším důrazem, nikdy, nijak a vůbec nekončíme!
 
SEKCE  DÍKŮVZDÁNÍ:
Když se Atomic po letech vracel na pódium, dost mu s tím pomohli kamarádi z kapely CODA, takže :  Martine, Honzo, Šobine, Ondro a Filipe - D Ě K U J E M E !
Mukino, děkujeme, že sis nás přála jako narozeninový dárek
a my jsme tak mohli po letech zase zahrát
Ježku, dík za fotky z první zkoušky po třiceti letech   
Díky všem, kteří navzdory Alzheimerovi nezapomněli !
 
A největší díky patří těm, kteří na ATOMIC ještě
přijdou, poslechnou si, zatančí si a snad i zatleskají...
T Ě Š Í M E   S E   N A   V Á S  !!!