Jdi na obsah Jdi na menu

Mělník 13.9.2015

Naši starší žáci vstoupili do své druhé sezóny v této kategorii hned oslabeni o své dvě elitní spojky Hofmanna O. a Behenského, kteří laborují se zraněním, což mělo za důsledek, že museli být doplněni mladšími žáky ( Šíp J., Hofmann M., Němejc, ) kteří měli v nohách již sobotní turnaj v Příbrami.

V prvním zápase s Ml.Boleslaví jsme hráli zejména v prvním poločase. Vzhledem k tomu, že naše produktivita střelby byla mizerná, prohrali jsme poločas 3:6. krok se soupeřem jsme drželi jen do 5.minuty poločasu druhého, kde jsme začali bezhlavě ztrácet míče a soupeř nás zničil rychlímy protiútoky. Celkové skore 7:19 tedy úplně zkazilo dobrý dojem ze vstupu do turnaje. Nutno podotknout, že 4 ze 7 našich gólů vsítili právě ti nejmladší hráči.

Do druhého zápasu proti Mělníku B jsme nastoupili ještě rozhozeni, což mělo bohužel za důsledek, že nám soupeř rychle odskočil na rozdíl pěti gólů a poločas vyhrál 10:5. Chlapci se však zvedli a začali náskok stahovat, kdy 3 minuty před koncem jsme prohrávali 13:12. Pak ale rozhodla naše přemotivovanost o možnost první výhry a zejména nepřesnou střelbou jsme soupeři dovolili vedení uhlídat a prohráli jsme 15:13

Třetí zápas byl opravdový propadák. Hráči Mělníka A jako hrací míč zvolili kouli lepidla, s čímž jsme se vůbec nedokázali vypořádat a tak vzhledem k tomu, že jsme si dokázali za celý zápas přihrát asi čtyřikrát, zápas skončil debaklem 29 :4 ( 16:1 ) pro domácí.

K poslednímu utkání jsme nastoupili proti Kutné Hoře. Opět jsme zaspali začátek zápasu a jednoznačně prvních 15 minut prohráli 3:12. V druhém poločase našli kluci poslední síly a začali bojovat o výsledek. Bojovností jsme dokázali druhý poločas vyhrát 9:6, což znamenalo bohužel i teď porážku 12:18.

Sestava:

Bašus 4, Němejc 4, Mácha 1 - Procházka 15, Hrubý 3, Šíp J. 4, Daňhelka 3, Hofmann M. 2

Důležité je, že kluci zjistili, že se dá hrát s každým dostali novou chuť do práce na tréninku, aby mohli na příštím turnaji v Příbrami bojovat o první body.