Jdi na obsah Jdi na menu

Libor Orság

Příspěvky

Libor Orság - DŮVODY KANDIDATURY

Vážení spoluobčané,

 

v pár řádcích Vás chci seznámit s důvody, proč kandiduji do místního zastupitelstva obce.

 

Dle mého názoru přestal současný model vedení fungovat. Zcela se vytratila demokracie a diskuze. Je logické a běžné, že nemůže žádná správa obce plně fungovat dvacet let a proto musí následovat změna. Každý z nás jednou vyhoří a ta doba nastala. I Ústava České republiky na to myslí a stanovuje maximálně dvě funkční období prezidenta. Je to právě z tohoto důvodu.

Je třeba postavit nové funkční vedení obce, kde opět zasedne koalice s opozicí, které se budou pravidelně ideálně jednou měsíčně scházet. Kde se dané problémy opět budou řešit v sedmičlenném sdružení a kde zazní vlastní názor každého z nich. Proto je třeba, aby členové zastupitelstva byli osobnostmi s vlastními názory, které umí nahlas a před veřejností prezentovat.

Právě zastupitelstvo má být výkonným orgánem, které řeší potřeby občanů a rozvoje obce. Role starosty z jeho funkce je pak tyto náměty řešit. Nemůžeme znát však potřeby občanů, pokud se jich nebudeme ptát a naslouchat jim. Náměty na zlepšení stavu obce mají přicházet právě od Vás, občanů. Zastupitelstvo jsou představitelé, které jste si vybrali a dali jim možnost Váš názor zastupovat. Buďte velmi zodpovědní při výběru svých zástupců!

Za sebe můžu slíbit, že se vždy budu řídit podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a budu vždy usilovat o znovu zavedení diskuze.

 

S úctou

 

Libor Orság

kandidát do zastupitelstva

„Sdružení nezávislých kandidátů PRO OBČANY HÝSEL“

 
5. 10. 2014 | | Rubrika: Libor Orság | Fotografie: 2. Libor Orság